profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr hab.
Rafał Ziobro
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
czwartek 12 -- 13.30
Zainteresowania
pieczywo bezglutenowe, skrobia, białka roślinne
Koordynowane przedmioty
06/07L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.KTW.DTOXZ.NM.TTZTZ
08/09Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ
09/10L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX
09/10L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX
09/10L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż. Charakterystyka i znaczenie w żywności T.KTW.09E12.SM.TTZTZ
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ
10/11Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ
10/11L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX
10/11L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX
10/11L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż. Charakterystyka i znaczenie w żywności T.KTW.09E12.SM.TTZTZ
10/11L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.KTW.SMJ03.SM.TTZTZ
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW
11/12Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX
11/12L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX
11/12L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX
11/12L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX
11/12L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX
11/12L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.KTW.SMJ03.SM.TTZTZ
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW
12/13Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ
12/13Z - Elektyw II: Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZBX
12/13L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX
12/13L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX
12/13L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.09EK3.SI.TTZDX
12/13L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż. Charakterystyka i znaczenie w żywności T.KTW.09E12.SM.TTZTZ
12/13L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.KTW.SMJ03.SM.TTZTZ
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW
13/14Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ
13/14Z - Elektyw II: Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZBX
13/14L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX
13/14L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09EK4.SI.TTZDX
13/14L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX
13/14L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż. Charakterystyka i znaczenie w żywności T.KTW.09E12.SM.TTZTZ
13/14L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.KTW.SMJ03.SM.TTZTZ
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ
14/15Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX
14/15Z - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP11.NM.TTZTW
14/15L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX
14/15L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX
14/15L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.KTW.SMJ03.SM.TTZTZ
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.KTW.DOIAD.SM.TTZTZ
15/16Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX
15/16L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX
15/16L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX
15/16L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.KTW.SMJ03.SM.TTZTZ
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTZ.T
16/17L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX
16/17L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX
16/17L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX
16/17L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TJBJW.T
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTZ.T
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TJBJW.T
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTZ.T
18/19L - Elektyw 4: Właściwości i zastosowanie skrobi T.F4.4EL2.SI.TBSBY.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż - charakterystyka i znaczenie w żywności T.F3.ES13.SM.TTZTZ.T
18/19L - Seminarium specjalizacyjne T.1s.SSP1.SM.TJBJW.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TJBJW.T
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTW.T
19/20Z - Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TBSBZ.T
19/20Z - Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TTZOZ.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna I F: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.NM.TTZFZ.T
19/20L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych F T.2s.DSAD.NM.TTZFZ.T
19/20L - Elektyw 4: Właściwości i zastosowanie skrobi T.F4.4EL2.SI.TBSBY.T
19/20L - Seminarium specjalizacyjne 2 F T.2s.SSP2.NM.TTZFZ.T
19/20L - Technologia specjalizacyjna I M: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZMZ.T
20/21Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych M T.2s.DSAD.SM.TTZMZ.T
20/21L - Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T
20/21L - Elektyw 4: Podstawy produkcji przemysłów węglowodanowych T.F4.4EL1.SI.TBSBZ.T
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych O T.2s.DSAD.SM.TTZOZ.T
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych R T.2s.DSAD.SM.TTZRZ.T
21/22Z - Elektyw 6: Gospodarka żywnościowa T.F3.6EL1.SI.TTZCZ.T
21/22Z - Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TBSBZ.T
21/22L - Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T
21/22L - Elektyw 4: Podstawy produkcji przemysłów węglowodanowych T.F4.4EL1.SI.TBSBZ.T
21/22L - Metody badań eksperymentalnych 3 R T.3s.MBE3.SM.TTZRZ.T
22/23Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych R T.2s.DSAD.SM.TTZRZ.T
22/23Z - Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TBSBZ.T
22/23L - Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T
22/23L - Elektyw 4: Podstawy produkcji przemysłów węglowodanowych T.F4.4EL1.SI.TBSBZ.T
22/23L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T
22/23L - Elektyw II: Wybrane zagadnienia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCZ.T
22/23L - Metody badań eksperymentalnych 3 R T.3s.MBE3.SM.TTZRZ.T
22/23L - Seminarium specjalizacyjne 1 O T.1s.SSP1.SM.TTZOZ.T
23/24Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych O T.2s.DSAD.SM.TTZOZ.T
23/24Z - Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Specialization optional course 3 Z: Modern aspects of carbohydrate chemistry & technology T.F2a.S34.SM.TFTZZ.T
23/24L - Elektyw 2: Podstawy technologii ciastkarskiej T.F4.2EL3.SI.TTZCZ.T
23/24L - Elektyw 4: Podstawy produkcji przemysłów węglowodanowych T.F4.4EL1.SI.TBSBZ.T
23/24L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T
23/24L - Elektyw II: Wybrane zagadnienia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCZ.T
23/24L - Elektyw specjalizacyjny 2 O: Nowoczesne metody produkcji chleba z udziałem zakwasów tradycyjnych i bezglutenowych T.F3.ES22.SM.TTZOZ.T
23/24L - Seminarium specjalizacyjne 1 O T.1s.SSP1.SM.TTZOZ.T
23/24L - Specialization optional course 1 Z: Selected topics in modern food technology T.F3a.S13.SM.TFTZZ.T
24/25Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych O T.2s.DSAD.SM.TTZOZ.T
24/25Z - Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Specialization optional course 3 Z: Modern aspects of carbohydrate chemistry & technology T.F2a.S34.SM.TFTZZ.T
24/25L - Elektyw 2: Podstawy technologii ciastkarskiej T.F4.2EL3.SI.TTZCZ.T
24/25L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T
24/25L - Elektyw specjalizacyjny 2 O: Nowoczesne metody produkcji chleba z udziałem zakwasów tradycyjnych i bezglutenowych T.F3.ES22.SM.TTZOZ.T
25/26Z - Technologia potraw mącznych T.5s.TPMA.NI.TGCXZ.T
25/26Z - Technologia potraw mącznych T.5s.TPMA.SI.TGCXZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
09/10Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż. Charakterystyka i znaczenie w żywności T.KTW.09E12.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
10/11L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż. Charakterystyka i znaczenie w żywności T.KTW.09E12.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
11/12L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw II: Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.09EK3.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż. Charakterystyka i znaczenie w żywności T.KTW.09E12.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw II: Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09EK4.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
13/14L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż. Charakterystyka i znaczenie w żywności T.KTW.09E12.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Elektyw kierunkowy I: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.09E12.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP11.NM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8)
14/15L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.KTW.DOIAD.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
16/17L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw I: Technologia i higiena żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL12.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.1s.TSP1.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
18/19L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż - charakterystyka i znaczenie w żywności T.F3.ES13.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna I F: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.NM.TTZFZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I M: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZMZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych M T.2s.DSAD.SM.TTZMZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3)
20/21L - Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw 4: Podstawy produkcji przemysłów węglowodanowych T.F4.4EL1.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim T.1s.TSP1.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II R: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji wyrobów węglowodanowych T.1s.TSP2.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Chemia - zajęcia wyrównawcze T.1s.CHW.SI.TXXXZ.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 4), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 5), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 6), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 7), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 8), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 9)
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych O T.2s.DSAD.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych R T.2s.DSAD.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
21/22L - Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw 4: Podstawy produkcji przemysłów węglowodanowych T.F4.4EL1.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw II: Podstawy przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
21/22L - Elektyw II: Wybrane zagadnienia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna II R: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji wyrobów węglowodanowych T.1s.TSP2.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych R T.2s.DSAD.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw I: Technologia węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
22/23L - Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw 4: Podstawy produkcji przemysłów węglowodanowych T.F4.4EL1.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23L - Elektyw II: Wybrane zagadnienia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
22/23L - Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim T.1s.TSP1.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych O T.2s.DSAD.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Metody badań eksperymentalnych 1 T.3s.MBEK.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
23/24Z - Specialization optional course 3 Z: Modern aspects of carbohydrate chemistry & technology T.F2a.S34.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw 4: Podstawy produkcji przemysłów węglowodanowych T.F4.4EL1.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
23/24L - Elektyw II: Wybrane zagadnienia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Elektyw specjalizacyjny 2 O: Nowoczesne metody produkcji chleba z udziałem zakwasów tradycyjnych i bezglutenowych T.F3.ES22.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Specialization optional course 1 Z: Selected topics in modern food technology T.F3a.S13.SM.TFTZZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Specialization technology II Z: New trends in baking technology T.F1a.T24.SM.TFTZZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim T.1s.TSP1.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych O T.2s.DSAD.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Imiona
Rafał Łukasz
Nazwisko
Ziobro
Stopnie i tytuły
dr hab. prof. URK
PBN ID
1540847