![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab.
Rafał Ziobro
prof. UR
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
środa 12 -- 13.00
czwartek 12 -- 13.00
Zainteresowania
pieczywo bezglutenowe, skrobia, białka roślinne
Koordynowane przedmioty
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTZ.T
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TJBJW.T
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TJBJW.T
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTZ.T
18/19L - Elektyw 4: Właściwości i zastosowanie skrobi T.F4.4EL2.SI.TBSBY.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż - charakterystyka i znaczenie w żywności T.F3.ES13.SM.TTZTZ.T
18/19L - Seminarium specjalizacyjne T.1s.SSP1.SM.TJBJW.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTW.T
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TJBJW.T
19/20Z - Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TBSBZ.T
19/20Z - Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TTZOZ.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna I F: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.NM.TTZFZ.T
19/20L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych F T.2s.DSAD.NM.TTZFZ.T
19/20L - Elektyw 4: Właściwości i zastosowanie skrobi T.F4.4EL2.SI.TBSBY.T
19/20L - Seminarium specjalizacyjne 2 F T.2s.SSP2.NM.TTZFZ.T
19/20L - Technologia specjalizacyjna I M: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZMZ.T
20/21Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych M T.2s.DSAD.SM.TTZMZ.T
20/21L - Elektyw 4: Podstawy produkcji przemysłów węglowodanowych T.F4.4EL1.SI.TBSBZ.T
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTX.T
Prowadzone przedmioty
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż. Charakterystyka i znaczenie w żywności T.KTW.09E12.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw II: Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
16/17L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
11/12L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż. Charakterystyka i znaczenie w żywności T.KTW.09E12.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
10/11L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
08/09L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I M: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZMZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż. Charakterystyka i znaczenie w żywności T.KTW.09E12.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09EK4.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
13/14L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15Z - Elektyw kierunkowy I: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.09E12.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP11.NM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna I F: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.NM.TTZFZ.T:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż. Charakterystyka i znaczenie w żywności T.KTW.09E12.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.09EK3.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż - charakterystyka i znaczenie w żywności T.F3.ES13.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
18/19L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.1s.TSP1.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Elektyw I: Technologia i higiena żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL12.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.KTW.DOIAD.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3)
20/21Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych M T.2s.DSAD.SM.TTZMZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw II: Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim T.1s.TSP1.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II O: Tradycyjne i nowoczesne trendy w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II R: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji wyrobów węglowodanowych T.1s.TSP2.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw 4: Podstawy produkcji przemysłów węglowodanowych T.F4.4EL1.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)