Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim T.1s.TSP1.SM.TTZOZ.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim T.1s.TSP1.SM.TTZOZ.T | |||||||||||||||||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2020/2021 (20/21L)
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
Terminy i miejsca: |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30
sala 0.77 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:45 - 17:15
sala 0.77 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30
sala 0.77 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | |||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Magdalena Krystyjan, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.