Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T
Semestr letni 2020/2021
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T | |||||||||||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2020/2021 (20/21L)
(zakończony)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:45 - 15:30
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 15 | |||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||||||||
Prowadzący: | Anna Dobosz-Kobędza, Rafał Ziobro |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.