Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T
Semestr letni 2021/2022
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T | |||||||||||||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2021/2022 (21/22L)
(w trakcie)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 14:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 25 | |||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||||||||||
Prowadzący: | Rafał Ziobro |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.