Metody badań eksperymentalnych 2 R
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.2s.MBE2.SM.TTZRZ.T |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Metody badań eksperymentalnych 2 R |
Jednostka: | Katedra Technologii Węglowodanów i Przetwórstwa Zbóż |
Grupy: |
Technologia Żywności, 2 sem, SM |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
3.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2021/2022" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-27 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 45 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Sławomir Pietrzyk | |
Prowadzący grup: | Wiktor Berski, Krzysztof Buksa, Ewelina Jamróz, Karen Khachatryan, Anna Konieczna-Molenda, Jarosław Korus, Karolina Królikowska, Paulina Pająk, Sławomir Pietrzyk, Paweł Szlachcic, Angelika Wojtyś | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/2023" (w trakcie)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-26 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 45 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Sławomir Pietrzyk | |
Prowadzący grup: | Wiktor Berski, Krzysztof Buksa, Dorota Gałkowska, Karen Khachatryan, Dorota Litwinek, Ewelina Nowak, Sławomir Pietrzyk, Joanna Sobolewska-Zielińska, Anna Wisła-Świder, Rafał Ziobro | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.