Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż [T.F6.EL21.SI.TTZCX.T]
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 3
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż [T.F6.EL21.SI.TTZCX.T] | ||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
||||||||
Terminy i miejsca:
|
jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:45 - 19:30
sala 0.67 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:30 - 15:15
sala 0.77 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:15 - 17:00
sala 0.73 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||
Liczba osób w grupie: | 9 | ||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||
Prowadzący: | Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.