Praktyka dyplomowa (5 tygodni)
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.2s.PRDY.NM.TTDDY.T | Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Praktyka dyplomowa (5 tygodni) | ||
Jednostka: | Wydział Technologii Żywności | ||
Grupy: | |||
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
7.00
(w zależności od programu) ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2017/2018" (zakończony)
Okres: | 2018-02-26 - 2018-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Praktyka ![]() |
|
Koordynatorzy: | Adam Florkiewicz | |
Prowadzący grup: | Małgorzata Bączkowicz | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Praktyka - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2018/2019" (zakończony)
Okres: | 2019-02-25 - 2019-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Praktyka ![]() |
|
Koordynatorzy: | Adam Florkiewicz | |
Prowadzący grup: | Renata Bieżanowska-Kopeć, Ewa Piątkowska, Rafał Ziobro | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Praktyka - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.