Metody badań eksperymentalnych 2 M
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.2s.MBE2.SM.TTZMZ.T |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Metody badań eksperymentalnych 2 M |
Jednostka: | Katedra Technologii Węglowodanów i Przetwórstwa Zbóż |
Grupy: |
Technologia Żywności, 2 sem, SM |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
3.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2020/2021" (zakończony)
Okres: | 2020-10-01 - 2021-02-24 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT CWL
|
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 45 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Dorota Litwinek | |
Prowadzący grup: | Wiktor Berski, Anna Dobosz-Kobędza, Dorota Gumul, Jarosław Korus, Stanisław Kowalski, Dorota Litwinek, Marek Sikora, Gabriela Zięć, Rafał Ziobro | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.