Elektyw II: Wybrane zagadnienia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCZ.T
Semestr letni 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Elektyw II: Wybrane zagadnienia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCZ.T | |||||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2021/2022 (21/22L)
(w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 17:00
sala 0.77 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 15 | |||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||
Prowadzący: | Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.