Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T
Semestr letni 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T
Zajęcia Semestr letni 2021/2022 (21/22L) (w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 12:00
sala 0.77
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:45 - 18:45
sala 0.77
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 21:00
sala 0.77
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2022-06-04 17:00 : 21:00 sala 0.77
Wydział Technologii Żywności
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 13
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Dorota Litwinek, Gabriela Zięć, Rafał Ziobro
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.