Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTZCX.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTZCX.T | |||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2020/2021 (20/21L)
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
|||||||||
![]() |
Terminy i miejsca: |
jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:15
sala 0.67 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 7:30 - 11:15
sala 0.77 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 20:45
sala 0.73 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | |||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||
Prowadzący: | Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.