Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T
Semestr letni 2015/2016
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 2

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T
Zajęcia Semestr letni 2015/2016 (15/16L) (zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: (brak danych)
Liczba osób w grupie: 15
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Dorota Gumul, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.