Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 4
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T | |||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2020/2021 (20/21L)
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 4 [pozostałe grupy] |
|||||||||
![]() |
Terminy i miejsca: |
jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:45
sala 0.67 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:45 - 15:30
sala 0.77 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:00 - 19:45
sala 0.77 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | |||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||
Prowadzący: | Dorota Litwinek, Rafał Ziobro |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.