Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 4

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T
Zajęcia Semestr letni 2020/2021 (20/21L) (zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 4 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:45
sala 0.67
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:45 - 15:30
sala 0.77
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:00 - 19:45
sala 0.77
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 10
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.