Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTZ.T
Semestr letni 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 4
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTZ.T | |||||||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2021/2022 (21/22L)
(w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 4 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:45 - 12:30
sala 0.77 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
|
||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | |||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||||
Prowadzący: | Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.