![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr inż.
Dorota Litwinek
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
poniedziałek 9-11
czwartek 9-11
Koordynowane przedmioty
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.F2.ES31.SM.TTZTZ.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiakii T.F1.ES13.SM.TJBJW.T
20/21Z - Metody badań eksperymentalnych 2 M T.2s.MBE2.SM.TTZMZ.T
Prowadzone przedmioty
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Elektyw VII: Produkcja tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F5.EL71.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowa - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.KTW.09E21.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Elektyw II: Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.KTW.TSP03.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Elektyw II: Towaroznawstwo tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
11/12L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.2s.TSP3.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.F2.ES31.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Elektyw II: Towaroznawstwo produktów zbożowych T.KTW.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.09E31.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.09EK3.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiakii T.F1.ES13.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTW.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny III: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES31.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
19/20L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15L - Elektyw II: Towaroznawstwo produktów zbożowych T.KTW.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.09E31.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.1s.TSP1.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Elektyw I: Technologia i higiena żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL12.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw II: Towaroznawstwo tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowa - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.KTW.09E21.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.KTW.TSP03.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.09E31.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.9APZP.NM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.KTW.TSP03.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim T.1s.TSP1.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II O: Tradycyjne i nowoczesne trendy w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II R: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji wyrobów węglowodanowych T.1s.TSP2.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.1s.TSP1.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw II: Towaroznawstwo produktów zbożowych T.KTW.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.09E31.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Elektyw II: Towaroznawstwo produktów zbożowych T.KTW.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowa - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.KTW.09E21.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Pieczywo bezglutenowe-technologia produkcji, wartość odżywcza rola w leczeniu celiakii T.KTW.9NKPI.NM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
10/11L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III-Pieczywo bezglutenowe-technologia produkcji,wartość odżywcza,rola w leczeniu celakii T.KTW.08ELS.SM.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15Z - Elektyw kierunkowy I: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.09E12.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.KTW.TSP03.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)