Praca inżynierska
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.7s.PINZ.SI.TTZTZ.T |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Praca inżynierska |
Jednostka: | Wydział Technologii Żywności |
Grupy: |
Technologia Żywności, 7 sem, SI |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
5.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/2023" (zakończony)
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2023/2024" (zakończony)
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2024/2025" (jeszcze nie rozpoczęty)
Okres: | 2024-10-01 - 2025-02-25 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia
|
|
Koordynatorzy: | Dorota Gumul | |
Prowadzący grup: | Joanna Banaś, Emilia Bernaś, Wiktor Berski, Krzysztof Buksa, Mariola Drozdowska, Magda Filipczak-Fiutak, Piotr Gębczyński, Urszula Goik, Dorota Gumul, Magdalena Januszek, Joanna Kapusta-Duch, Anna Korus, Marta Liszka-Skoczylas, Małgorzata Makarewicz, Władysław Migdał, Agnieszka Pluta-Kubica, Radosława Skoczeń-Słupska, Łukasz Skoczylas, Jacek Słupski, Joanna Sobolewska-Zielińska, Krzysztof Surówka, Maria Walczycka, Marzena Zając | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.