Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Towaroznawstwo produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego [T.1s.TPRZ.SI.TGCXZ.T] Semestr zimowy 2023/2024
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 2

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Towaroznawstwo produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego [T.1s.TPRZ.SI.TGCXZ.T]
Zajęcia: Semestr zimowy 2023/2024 [23/24Z] (zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień).
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 15:45
sala 0.108
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 15:45
sala 0.104
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 19:00
sala 0.73
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Daty odbywania się zajęć grupy. Prezentują informacje na podstawie zdefiniowanych w USOS terminów oraz spotkań.
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem.
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Data i miejsceProwadzący
Liczba osób w grupie: 13
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Krzysztof Buksa, Magda Filipczak-Fiutak, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Agnieszka Pluta-Kubica, Maria Walczycka
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)