Elektyw specjalizacyjny 2 R: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego pieczywa bezglutenowego [T.F3.ES21.SM.TTZRZ.T]
Semestr letni 2022/2023
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw specjalizacyjny 2 R: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego pieczywa bezglutenowego [T.F3.ES21.SM.TTZRZ.T] | ||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2022/2023 [22/23L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:15
sala 0.73 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||
Liczba osób w grupie: | 12 | ||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||
Prowadzący: | Dorota Litwinek |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.