Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych [T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T]
Semestr letni 2022/2023
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych [T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T] | ||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2022/2023 [22/23L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 18:30
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:30 - 21:00
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:00 - 13:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:15 - 13:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:15 - 16:30
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 20:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 22 | ||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||
Prowadzący: | Jarosław Korus, Dorota Litwinek |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.