Praca inżynierska
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.7s.PINZ.SI.TTDDZ.T |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Praca inżynierska |
Jednostka: | Wydział Technologii Żywności |
Grupy: |
Dietetyka, 7 sem, SI |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
5.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/2023" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-26 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia
|
|
Koordynatorzy: | (brak danych) | |
Prowadzący grup: | Joanna Banaś, Renata Bieżanowska-Kopeć, Urszula Błaszczyk, Barbara Borczak, Iwona Drożdż, Katarzyna Drzewowska, Robert Duliński, Magdalena Franczyk-Żarów, Lesław Juszczak, Aneta Kopeć, Aneta Koronowicz, Jarosław Korus, Karolina Królikowska, Dorota Litwinek, Marcin Łukasiewicz, Magdalena Mika, Dorota Najgebauer-Lejko, Ewelina Nowak, Katarzyna Petka-Poniatowska, Ewa Piątkowska, Aleksander Poreda, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Anna Stępień, Paweł Szlachcic, Marzena Zając, Gabriela Zięć, Daniel Żmudziński | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.