Metody badań eksperymentalnych 1 C
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.1s.MBE1.SM.TTZCZ.T |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Metody badań eksperymentalnych 1 C |
Jednostka: | Katedra Technologii Produktów Roślinnych i Higieny Żywienia (z laboratorium MCMŻ) |
Grupy: |
Technologia Żywności, 1 sem, SM |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
2.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (zakończony)
Okres: | 2021-02-25 - 2021-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT CWL
|
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Magdalena Surma | |
Prowadzący grup: | Iwona Cieślik, Adam Florkiewicz, Barbara Mickowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Magdalena Surma, Kinga Topolska | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/2022" (zakończony)
Okres: | 2022-02-28 - 2022-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT CWL
ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Agnieszka Filipiak-Florkiewicz | |
Prowadzący grup: | Iwona Cieślik, Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Adam Florkiewicz, Dorota Litwinek, Barbara Mickowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Magdalena Surma, Kinga Topolska | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.