Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym [T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T]
Semestr letni 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym [T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T] | ||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/2022 [21/22L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:45
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 14 | ||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Iwona Cieślik, Dorota Litwinek, Barbara Mickowska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.