Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
dr hab. inż.

Aleksander Poreda

prof. UR
Imiona
Aleksander
Nazwisko
Poreda
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. prof. UR
PBN ID
1540825
plan zajęć
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.

Podstawowe informacje o użytkowniku

profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
Kierownik Studiów Podyplomowych w jednostce Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii

Terminy konsultacji dla studentów

konsultacje zdalne:

Poniedziałek 15-17

Zainteresowania

Technologia słodu i piwa
Browarnictwo restauracyjne i domowe
Optymalizacja procesu fermentacji i stabilizacji piwa
Ocena organoleptyczna piwa

Koordynowane przedmioty

17/18L - Egzamin końcowy T.2s.EGZK.SP.TPIWY.T
18/19L - Egzamin końcowy T.2s.EGZK.SP.TPIWY.T
18/19L - Elektyw 7: Style piwne T.F4.7EL2.SI.TBSBY.T
19/20Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T
19/20L - Egzamin końcowy T.2s.EGZK.SP.TPIWY.T
19/20L - Elektyw 7: Style piwne T.F4.7EL2.SI.TBSBY.T
19/20L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe T.1s.SEMD.SP.TPIWY.T
20/21Z - Surowce browarnicze T.1s.SUBR.SP.TPIWY.T
20/21Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T
20/21L - Egzamin dyplomowy T.2s.EGDY.SP.TPIWY.T
20/21L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T
20/21L - Seminarium dyplomowe T.2s.SEMD.SP.TPIWY.T
20/21L - Surowce browarnicze T.2s.SUBR.SP.TPIWY.T
21/22Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T
21/22L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T

Prowadzone przedmioty

15/16L - Praktyka% T.DZT.PRAKT.SI.TTWTX: Praktyka (grupa 1)
12/13L - Praktyka% T.DZT.PRAKT.SI.TTWTX: Praktyka (grupa 1)
14/15L - Praktyka% T.DZT.PRAKT.SI.TTWTX: Praktyka (grupa 1)
13/14L - Praktyka% T.DZT.PRAKT.SI.TTWTX: Praktyka (grupa 1)