Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
dr hab. inż.

Aleksander Poreda

prof. URK
Imiona
Aleksander
Nazwisko
Poreda
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. prof. URK
PBN ID
1540825
plan zajęć
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.

Podstawowe informacje o użytkowniku

profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
Kierownik Studiów Podyplomowych w jednostce Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii

Terminy konsultacji dla studentów

Konsultacje:

Stacjonarnie ul. Balicka 122, pokój 1.4; środa 13:30-15:30
Można też połączyć się zdalnie przez Teams - proszę o umówienie terminu.

Zainteresowania

Technologia słodu i piwa
Browarnictwo restauracyjne i domowe
Optymalizacja procesu fermentacji i stabilizacji piwa
Ocena organoleptyczna piwa

Koordynowane przedmioty

10/11L - Brewing Technology E.2.BRT.SC.ECTIE.T
11/12L - Brewing Technology E.2.BRT.SC.ECTIE.T
12/13L - Brewing Technology E.2.BRT.SC.ECTIE.T
12/13L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
12/13L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR2.NI.TTZTX
13/14L - Brewing Technology E.2.BRT.SC.ECTIE.T
13/14L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
14/15L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
17/18L - Egzamin końcowy T.2s.EGZK.SP.TPIWY.T
18/19L - Egzamin końcowy T.2s.EGZK.SP.TPIWY.T
18/19L - Elektyw 7: Style piwne T.F4.7EL2.SI.TBSBY.T
19/20Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T
19/20L - Egzamin końcowy T.2s.EGZK.SP.TPIWY.T
19/20L - Elektyw 7: Style piwne T.F4.7EL2.SI.TBSBY.T
19/20L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe T.1s.SEMD.SP.TPIWY.T
20/21Z - Surowce browarnicze T.1s.SUBR.SP.TPIWY.T
20/21Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T
20/21L - Egzamin dyplomowy T.2s.EGDY.SP.TPIWY.T
20/21L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T
20/21L - Seminarium dyplomowe T.2s.SEMD.SP.TPIWY.T
20/21L - Surowce browarnicze T.2s.SUBR.SP.TPIWY.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe T.1s.SEMD.SP.TPIWY.T
21/22Z - Surowce browarnicze T.1s.SUBR.SP.TPIWY.T
21/22Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T
21/22L - Egzamin dyplomowy T.2s.EGDY.SP.TPIWY.T
21/22L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T
21/22L - Seminarium dyplomowe T.2s.SEMD.SP.TPIWY.T

Prowadzone przedmioty

12/13L - Praktyka% T.DZT.PRAKT.SI.TTWTX: Praktyka (grupa 1)
13/14L - Praktyka% T.DZT.PRAKT.SI.TTWTX: Praktyka (grupa 1)
14/15L - Praktyka% T.DZT.PRAKT.SI.TTWTX: Praktyka (grupa 1)
15/16L - Praktyka% T.DZT.PRAKT.SI.TTWTX: Praktyka (grupa 1)