profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr hab. inż.
Aleksander Poreda
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje:
Stacjonarnie ul. Balicka 122, pokój 1.4; środa 13:30-15:30
Można też połączyć się zdalnie przez Teams - proszę o umówienie terminu.
Zainteresowania
Technologia słodu i piwa
Browarnictwo restauracyjne i domowe
Optymalizacja procesu fermentacji i stabilizacji piwa
Ocena organoleptyczna piwa
Koordynowane przedmioty
08/09Z - Elektyw V - Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZCX
08/09Z - Technologie przemysłów fermentacyjnych T.KTF.TFTST.SI.TTZCX
09/10Z - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.KTF.9TPFE.NI.TTZTX
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.KTF.09E22.SM.TTZTF
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.KTF.09E32.SM.TTZTF
10/11L - Atomic Absorption Spectrometry in Food E.2.ASF.SC.ECTIE.T
10/11L - Brewing Technology E.2.BRT.SC.ECTIE.T
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTF.DOSAD.SM.TTZTF
10/11L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.KTF.SMJ03.SM.TTZTF
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.KTF.09E32.SM.TTZTF
11/12L - Atomic Absorption Spectrometry in Food E.2.ASF.SC.ECTIE.T
11/12L - Brewing Technology E.2.BRT.SC.ECTIE.T
11/12L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.KTF.SMJ03.SM.TTZTF
12/13Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTF.DOSAD.SM.TTZTF
12/13Z - Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09EK1.SI.TTZTX
12/13L - Atomic Absorption Spectrometry in Food E.2.ASF.SC.ECTIE.T
12/13L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa B.F3.BAP.SM.BBTSX
12/13L - Brewing Technology E.2.BRT.SC.ECTIE.T
12/13L - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09TPF.SI.TTZBX
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.KTF.09E22.SM.TTZTF
12/13L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
12/13L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR2.NI.TTZTX
12/13L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZBX
12/13L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZCX
12/13L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZTX
12/13L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.KTF.SMJ03.SM.TTZTF
12/13L - Znaczenie biologiczne jonów metali B.W3B.ZNBJM.SM.BBTSX
13/14Z - Atomic Absorption Spectrometry in Food Analysis T.KTF.AASFA.SI.TTZTX
13/14Z - Experimental design and Data Analysis T.KTF.EDADA.SM.TTZTF
13/14L - Atomic Absorption Spectrometry in Food E.2.ASF.SC.ECTIE.T
13/14L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa B.F3.BAP.SM.BBTSX
13/14L - Brewing Technology E.2.BRT.SC.ECTIE.T
13/14L - Malting and Brewing Technology T.KTF.MABTE.SM.TTZTF
13/14L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
13/14L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.KTF.SMJ03.SM.TTZTF
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia słodu i piwa T.KTF.TSP02.SM.TTZTF
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTF.DOSAD.SM.TTZTF
14/15L - Atomic Absorption Spectrometry in Food Analysis T.KTF.AASFA.SI.TTZTX
14/15L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa B.F3.BAP.SM.BBTSX
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.KTF.09E22.SM.TTZTF
14/15L - Malting and Brewing Technology T.KTF.MABTE.SM.TTZTF
14/15L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.KTF.DOIAD.SM.TTZTF
15/16L - Atomic Absorption Spectrometry in Food Analysis T.KTF.AASFA.SI.TTZTX
15/16L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa B.F3.BAP.SM.BBTSX
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.KTF.09E22.SM.TTZTF
15/16L - Malting and Brewing Technology T.KTF.MABTE.SM.TTZTF
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZTF.T
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTF.T
16/17Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTDDX.T
16/17Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZCX.T
16/17Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZIX.T
16/17Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZTX.T
16/17Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T
16/17Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09E52.SI.TTDXX
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.F2.ES32.SM.TTZTF.T
16/17L - Ekologia i ochrona środowiska T.4s.EIOS.NI.TTZTX.T
16/17L - Malting and Brewing Technology T.KTF.MABTE.SM.TTZTF
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZTF.T
16/17L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX
17/18Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.NI.TTZTX.T
17/18Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TBSBY.T
17/18Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTDDX.T
17/18Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZCX.T
17/18Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZTX.T
17/18Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T
17/18Z - Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBY.T
17/18Z - Elektyw 5: Innowacyjne surowce browarnicze T.F1.5EL2.SI.TBSBY.T
17/18Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDX.T
17/18Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCX.T
17/18Z - Elektyw humanistyczny 1: Historia browarnictwa T.F1.HU11.SI.TBSBY.T
17/18Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T
17/18Z - Moduł kierunkowy 1: Chmiel i produkty chmielarskie T.F1.MK12.SI.TBSBY.T
17/18Z - Obliczenia technologiczne i podstawy automatyki w browarnictwie T.1s.OBLT.SP.TPIWY.T
17/18Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T
17/18Z - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.1s.PIOG.SP.TPIWY.T
17/18Z - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.1s.TSIU.SP.TPIWY.T
17/18L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa B.F3.BAP.SM.BBTSX
17/18L - Egzamin końcowy T.2s.EGZK.SP.TPIWY.T
17/18L - Ekologia i ochrona środowiska T.4s.EIOS.NI.TTZTX.T
17/18L - Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F2.HU22.SI.TBSBY.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.F3.ES22.SM.TTZTF.T
17/18L - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.2s.FDSP.SP.TPIWY.T
17/18L - Moduł kierunkowy 2: Technologia słodu T.F2.MK21.SI.TBSBY.T
17/18L - Obliczenia technologiczne i podstawy automatyki w browarnictwie T.2s.OBLT.SP.TPIWY.T
17/18L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T
17/18L - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.2s.PIOG.SP.TPIWY.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZTF.T
17/18L - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.2s.TSIU.SP.TPIWY.T
17/18L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTF.T
18/19Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.NI.TTZTX.T
18/19Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TBSBY.T
18/19Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTDDX.T
18/19Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZCX.T
18/19Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZOX.T
18/19Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZTX.T
18/19Z - Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBY.T
18/19Z - Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBY.T
18/19Z - Elektyw 5: Innowacyjne surowce browarnicze T.F1.5EL2.SI.TBSBY.T
18/19Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDX.T
18/19Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCX.T
18/19Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T
18/19Z - Moduł kierunkowy 1: Chmiel i produkty chmielarskie T.F1.MK12.SI.TBSBY.T
18/19Z - Moduł kierunkowy 3: Procesy warzelni T.F3.MK31.SI.TBSBY.T
18/19Z - Obliczenia technologiczne i podstawy automatyki w browarnictwie T.1s.OBLT.SP.TPIWY.T
18/19Z - Piwowarstwo domowe i specjalne B.F7.PDS.SI.BBTSX
18/19Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T
18/19Z - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.1s.PIOG.SP.TPIWY.T
18/19Z - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.1s.TSIU.SP.TPIWY.T
18/19L - Egzamin końcowy T.2s.EGZK.SP.TPIWY.T
18/19L - Elektyw 7: Style piwne T.F4.7EL2.SI.TBSBY.T
18/19L - Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F2.HU22.SI.TBSBY.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.F3.ES22.SM.TTZTF.T
18/19L - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.2s.FDSP.SP.TPIWY.T
18/19L - Malting and Brewing Technology E.2.MABTE.SC.ECTIE.T
18/19L - Moduł kierunkowy 2: Technologia słodu T.F2.MK21.SI.TBSBY.T
18/19L - Moduł kierunkowy 4: Fermentacja i dojrzewanie piwa T.F4.MK41.SI.TBSBY.T
18/19L - Obliczenia technologiczne i podstawy automatyki w browarnictwie T.2s.OBLT.SP.TPIWY.T
18/19L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T
18/19L - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.2s.PIOG.SP.TPIWY.T
18/19L - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.2s.TSIU.SP.TPIWY.T
18/19L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX
19/20Z - Design of experiments and data analysis T.2sa.DED.SM.TTZYY.T
19/20Z - Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBZ.T
19/20Z - Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBY.T
19/20Z - Elektyw humanistyczny 1: Historia browarnictwa T.F1.HU11.SI.TBSBZ.T
19/20Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T
19/20Z - Moduł kierunkowy 3: Procesy warzelni T.F3.MK31.SI.TBSBY.T
19/20Z - Moduł kierunkowy 5: Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.F5.MK52.SI.TBSBY.T
19/20Z - Moduł kierunkowy 5: Technologia rozlewu i pakowania piwa T.F5.MK51.SI.TBSBY.T
19/20Z - Moduł kierunkowy 6: Analiza sensoryczna piwa T.F5.MK61.SI.TBSBY.T
19/20Z - Obliczenia technologiczne i podstawy automatyki w browarnictwie T.1s.OBLT.SP.TPIWY.T
19/20Z - Piwowarstwo domowe i specjalne B.F7.PDS.SI.BBTSX
19/20Z - Practical training for Erasmus+ students E.1.PRAC.SC.ECTIE.T
19/20Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T
19/20Z - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.1s.PIOG.SP.TPIWY.T
19/20Z - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.1s.TSIU.SP.TPIWY.T
19/20Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T
19/20L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa B.F3.BAP.SM.BBTSX
19/20L - Egzamin końcowy T.2s.EGZK.SP.TPIWY.T
19/20L - Elektyw 7: Style piwne T.F4.7EL2.SI.TBSBY.T
19/20L - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.2s.FDSP.SP.TPIWY.T
19/20L - Malting and Brewing Technology E.2.MABTE.SC.ECTIE.T
19/20L - Moduł kierunkowy 3: Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.F6.MK31.SI.TBSBY.T
19/20L - Moduł kierunkowy 4: Fermentacja i dojrzewanie piwa T.F4.MK41.SI.TBSBY.T
19/20L - Moduł kierunkowy 5: Stabilizacja piwa T.F6.MK51.SI.TBSBY.T
19/20L - Moduł kierunkowy 6: Aspekty prawne i ekonomiczne funkcjonowania browaru T.F6.MK62.SI.TBSBY.T
19/20L - Moduł kierunkowy 6: Systemy zapewniania jakości T.F6.MK61.SI.TBSBY.T
19/20L - Obliczenia technologiczne i podstawy automatyki w browarnictwie T.2s.OBLT.SP.TPIWY.T
19/20L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T
19/20L - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.2s.PIOG.SP.TPIWY.T
19/20L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T
19/20L - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.2s.TSIU.SP.TPIWY.T
19/20L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX
20/21Z - Design of experiments and data analysis Z T.2sa.DED.SM.TFTZZ.T
20/21Z - Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBZ.T
20/21Z - Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBZ.T
20/21Z - Elektyw humanistyczny 1: Historia browarnictwa T.F1.HU11.SI.TBSBZ.T
20/21Z - Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F3.HU21.SI.TBSBZ.T
20/21Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T
20/21Z - Malting and Brewing Technology E.1.MABTE.SC.ECTIE.T
20/21Z - Moduł kierunkowy 4: Praktyczne aspekty produkcji piwa T.F7.MK41.SI.TBSBY.T
20/21Z - Moduł kierunkowy 5: Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.F5.MK52.SI.TBSBY.T
20/21Z - Moduł kierunkowy 5: Technologia rozlewu i pakowania piwa T.F5.MK51.SI.TBSBY.T
20/21Z - Moduł kierunkowy 6: Analiza sensoryczna piwa T.F5.MK61.SI.TBSBY.T
20/21Z - Moduł kierunkowy 6: Projektowanie i uruchamianie browaru T.F7.MK61.SI.TBSBY.T
20/21Z - Piwowarstwo domowe i specjalne B.F7.PDS.SI.BBTSX
20/21Z - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.1s.PAFB.SP.TPIWY.T
20/21Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe T.1s.SEMD.SP.TPIWY.T
20/21Z - Surowce browarnicze T.1s.SUBR.SP.TPIWY.T
20/21Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T
20/21L - Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T
20/21L - Egzamin dyplomowy T.2s.EGDY.SP.TPIWY.T
20/21L - Fermentacja i dojrzewanie piwa T.4s.FIDP.SI.TBSBZ.T
20/21L - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.2s.FDSP.SP.TPIWY.T
20/21L - Malting and Brewing Technology E.2.MABTE.SC.ECTIE.T
20/21L - Metody badań eksperymentalnych 1 N T.1s.MBE1.SM.TTZNZ.T
20/21L - Moduł kierunkowy 3: Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.F6.MK31.SI.TBSBY.T
20/21L - Moduł kierunkowy 5: Stabilizacja piwa T.F6.MK51.SI.TBSBY.T
20/21L - Moduł kierunkowy 6: Aspekty prawne i ekonomiczne funkcjonowania browaru T.F6.MK62.SI.TBSBY.T
20/21L - Moduł kierunkowy 6: Systemy zapewniania jakości T.F6.MK61.SI.TBSBY.T
20/21L - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.2s.PAFB.SP.TPIWY.T
20/21L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T
20/21L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T
20/21L - Przygotowanie publikacji naukowej w języku angielskim D.Fx.PPNA.SD.DTXXX.T
20/21L - Seminarium dyplomowe T.2s.SEMD.SP.TPIWY.T
20/21L - Surowce browarnicze T.2s.SUBR.SP.TPIWY.T
20/21L - Technologia specjalizacyjna II N: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZNZ.T
20/21L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych N T.2s.DSAD.SM.TTZNZ.T
21/22Z - Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBZ.T
21/22Z - Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBZ.T
21/22Z - Elektyw humanistyczny 1: Historia browarnictwa T.F1.HU11.SI.TBSBZ.T
21/22Z - Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F3.HU21.SI.TBSBZ.T
21/22Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T
21/22Z - Metody badań eksperymentalnych 2 N T.2s.MBE2.SM.TTZNZ.T
21/22Z - Moduł kierunkowy 4: Praktyczne aspekty produkcji piwa T.F7.MK41.SI.TBSBY.T
21/22Z - Moduł kierunkowy 6: Projektowanie i uruchamianie browaru T.F7.MK61.SI.TBSBY.T
21/22Z - Piwowarstwo domowe i specjalne B.F7.PDS.SI.BBTSX
21/22Z - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.1s.PAFB.SP.TPIWY.T
21/22Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe T.1s.SEMD.SP.TPIWY.T
21/22Z - Surowce browarnicze T.1s.SUBR.SP.TPIWY.T
21/22Z - Technologia rozlewu piwa T.5s.TERP.SI.TBSBZ.T
21/22Z - Technologia specjalizacyjna II H: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.NM.TTZHZ.T
21/22Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T
21/22L - Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T
21/22L - Chmiel i produkty chmielarskie T.6s.CIPC.SI.TBSBZ.T
21/22L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych H T.2s.DSAD.NM.TTZHZ.T
21/22L - Egzamin dyplomowy T.2s.EGDY.SP.TPIWY.T
21/22L - Elektyw specjalizacyjny I H: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.F2.ES12.NM.TTZHZ.T
21/22L - Fermentacja i dojrzewanie piwa T.4s.FIDP.SI.TBSBZ.T
21/22L - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.2s.FDSP.SP.TPIWY.T
21/22L - Metody badań eksperymentalnych 1 N T.1s.MBE1.SM.TTZNZ.T
21/22L - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.2s.PAFB.SP.TPIWY.T
21/22L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T
21/22L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T
21/22L - Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.6s.PNPP.SI.TBSBZ.T
21/22L - Seminarium dyplomowe T.2s.SEMD.SP.TPIWY.T
21/22L - Technologia specjalizacyjna II N: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZNZ.T
21/22L - Technologie przemysłów fermentacyjnych O.6s.TPF.SI.OBTSZ
22/23Z - Analiza sensoryczna piwa T.7s.ANSP.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Aspekty prawne i ekonomiczne funkcjonowania browaru T.7s.APEB.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych N T.2s.DSAD.SM.TTZNZ.T
22/23Z - Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCZ.T
22/23Z - Elektyw humanistyczny 1: Historia browarnictwa T.F1.HU11.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F3.HU21.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T
22/23Z - Metody badań eksperymentalnych 2 N T.2s.MBE2.SM.TTZNZ.T
22/23Z - Metody badań eksperymentalnych 3 H T.3s.MBE3.NM.TTZHZ.T
22/23Z - Piwowarstwo domowe i specjalne O.F7.PDS.SI.OBTSZ
22/23Z - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.1s.PAFB.SP.TPIWY.T
22/23Z - Praktyka zawodowa IV - w mikrobrowarze URK (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.7s.PRZA.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T
22/23Z - Projektowanie i uruchamianie browaru T.7s.PIUB.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Seminarium dyplomowe T.1s.SEMD.SP.TPIWY.T
22/23Z - Stabilizacja piwa T.7s.STPI.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Surowce browarnicze T.1s.SUBR.SP.TPIWY.T
22/23Z - Technologia rozlewu piwa T.5s.TERP.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T
22/23L - Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T
22/23L - Chmiel i produkty chmielarskie T.6s.CIPC.SI.TBSBZ.T
22/23L - Egzamin dyplomowy T.2s.EGDY.SP.TPIWY.T
22/23L - Fermentacja i dojrzewanie piwa T.4s.FIDP.SI.TBSBZ.T
22/23L - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.2s.FDSP.SP.TPIWY.T
22/23L - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.2s.PAFB.SP.TPIWY.T
22/23L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T
22/23L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T
22/23L - Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.6s.PNPP.SI.TBSBZ.T
22/23L - Seminarium dyplomowe T.2s.SEMD.SP.TPIWY.T
22/23L - Surowce browarnicze T.2s.SUBR.SP.TPIWY.T
22/23L - Technologie przemysłów fermentacyjnych O.6s.TPF.SI.OBTSZ
23/24Z - Analiza sensoryczna piwa T.7s.ANSP.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Aspekty prawne i ekonomiczne funkcjonowania browaru T.7s.APEB.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Design of experiments and data analysis Z T.2sa.DED.SM.TFTZZ.T
23/24Z - Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCZ.T
23/24Z - Elektyw humanistyczny: Historia browarnictwa T.F1.HU16.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T
23/24Z - Piwowarstwo domowe i specjalne O.F7.PDS.SI.OBTSZ
23/24Z - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.1s.PAFB.SP.TPIWY.T
23/24Z - Praktyka zawodowa IV - w mikrobrowarze URK (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.7s.PRZA.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T
23/24Z - Projektowanie i uruchamianie browaru T.7s.PIUB.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Seminarium dyplomowe T.1s.SEMD.SP.TPIWY.T
23/24Z - Stabilizacja piwa T.7s.STPI.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Surowce browarnicze T.1s.SUBR.SP.TPIWY.T
23/24Z - Technologia rozlewu piwa T.5s.TERP.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T
23/24L - Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T
23/24L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa O.F3.BAP.SM.OBTSZ
23/24L - Chmiel i produkty chmielarskie T.6s.CIPC.SI.TBSBZ.T
23/24L - Egzamin dyplomowy T.2s.EGDY.SP.TPIWY.T
23/24L - Fermentacja i dojrzewanie piwa T.4s.FIDP.SI.TBSBZ.T
23/24L - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.2s.FDSP.SP.TPIWY.T
23/24L - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.2s.PAFB.SP.TPIWY.T
23/24L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T
23/24L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T
23/24L - Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.6s.PNPP.SI.TBSBZ.T
23/24L - Seminarium dyplomowe T.2s.SEMD.SP.TPIWY.T
23/24L - Surowce browarnicze T.2s.SUBR.SP.TPIWY.T
23/24L - Technologie przemysłów fermentacyjnych O.6s.TPF.SI.OBTSZ
24/25Z - Analiza sensoryczna piwa T.7s.ANSP.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Aspekty prawne i ekonomiczne funkcjonowania browaru T.7s.APEB.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Design of experiments and data analysis Z T.2sa.DED.SM.TFTZZ.T
24/25Z - Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Elektyw 5: Słody specjalne T.F5.5EL1.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Elektyw humanistyczny: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F1.HU15.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Piwowarstwo domowe i specjalne O.F7.PDS.SI.OBTSZ
24/25Z - Praktyka zawodowa IV - w mikrobrowarze URK (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.7s.PRZA.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Projektowanie i uruchamianie browaru T.7s.PIUB.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Stabilizacja piwa T.7s.STPI.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Technologia rozlewu piwa T.5s.TERP.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Technologia specjalizacyjna II H: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.NM.TTZHZ.T
24/25Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T
24/25L - Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T
24/25L - Chmiel i produkty chmielarskie T.6s.CIPC.SI.TBSBZ.T
24/25L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych H T.2s.DSAD.NM.TTZHZ.T
24/25L - Fermentacja i dojrzewanie piwa T.4s.FIDP.SI.TBSBZ.T
24/25L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T
24/25L - Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.6s.PNPP.SI.TBSBZ.T
24/25L - Technologia specjalizacyjna II N: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZNZ.T
24/25L - Technologie przemysłów fermentacyjnych O.6s.TPF.SI.OBTSZ
Prowadzone przedmioty
08/09Z - Elektyw V - Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
08/09Z - Elektyw V-Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
08/09Z - Technologie przemysłów fermentacyjnych T.KTF.TFTST.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
08/09L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
09/10Z - Elektyw V - Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Elektyw V-Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTF.DOSAD.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09PNA.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia słodu i piwa T.KTF.TSP02.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
10/11Z - Elektyw V - Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.KTF.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.KTF.09E32.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Atomic Absorption Spectrometry in Food E.2.ASF.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTF.DOSAD.SM.TTZTF:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09PNA.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia słodu i piwa T.KTF.TSP02.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.KTF.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Elektyw kierunkowy V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.KTF.09E32.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12L - Atomic Absorption Spectrometry in Food E.2.ASF.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09PNA.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
12/13Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTF.DOSAD.SM.TTZTF:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09EK1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.KTF.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Atomic Absorption Spectrometry in Food E.2.ASF.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa B.F3.BAP.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09TPF.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.KTF.09E22.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
12/13L - Znaczenie biologiczne jonów metali B.W3B.ZNBJM.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Atomic Absorption Spectrometry in Food E.2.ASF.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa B.F3.BAP.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.KTF.09E22.SM.TTZTF:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia słodu i piwa T.KTF.TSP02.SM.TTZTF:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTF.DOSAD.SM.TTZTF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw kierunkowy V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
14/15L - Atomic Absorption Spectrometry in Food Analysis T.KTF.AASFA.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa B.F3.BAP.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.KTF.09E22.SM.TTZTF:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Malting and Brewing Technology T.KTF.MABTE.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia słodu i piwa T.KTF.TSP02.SM.TTZTF:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1)
14/15L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.KTF.DOIAD.SM.TTZTF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.KTF.09E01.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw kierunkowy V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Przygotowanie publikacji naukowej w języku angielskim D.Fx.PPNA.SD.DTXXX.T:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Atomic Absorption Spectrometry in Food Analysis T.KTF.AASFA.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa B.F3.BAP.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.KTF.09E22.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Malting and Brewing Technology T.KTF.MABTE.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.EPPNA.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.F2.ES32.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Malting and Brewing Technology T.KTF.MABTE.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTF.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.KTF.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
17/18Z - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.1s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa B.F3.BAP.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F2.HU22.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.F3.ES22.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Praktyka zawodowa I (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTF.T:
Seminarium (grupa 3), Seminarium (grupa 4)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.2s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Obliczenia technologiczne i podstawy automatyki w browarnictwie T.1s.OBLT.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.1s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.F3.ES22.SM.TTZTF.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Obliczenia technologiczne i podstawy automatyki w browarnictwie T.2s.OBLT.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Praktyka zawodowa I (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
18/19L - Praktyka zawodowa II (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
18/19L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.2s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.2s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Design of experiments and data analysis T.2sa.DED.SM.TTZYY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Moduł kierunkowy 5: Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.F5.MK52.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Moduł kierunkowy 5: Technologia rozlewu i pakowania piwa T.F5.MK51.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Moduł kierunkowy 6: Analiza sensoryczna piwa T.F5.MK61.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.1s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Specialization technology III: Fermentation technology T.F2a.T32.SM.TTZYY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.1s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Malting and Brewing Technology E.2.MABTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Moduł kierunkowy 3: Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.F6.MK31.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Moduł kierunkowy 6: Systemy zapewniania jakości T.F6.MK61.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Obliczenia technologiczne i podstawy automatyki w browarnictwie T.2s.OBLT.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
19/20L - Praktyka zawodowa II (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
19/20L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
19/20L - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.2s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20L - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.2s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Design of experiments and data analysis Z T.2sa.DED.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL52.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Malting and Brewing Technology E.1.MABTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Moduł kierunkowy 4: Praktyczne aspekty produkcji piwa T.F7.MK41.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Moduł kierunkowy 5: Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.F5.MK52.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Moduł kierunkowy 5: Technologia rozlewu i pakowania piwa T.F5.MK51.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Moduł kierunkowy 6: Analiza sensoryczna piwa T.F5.MK61.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Moduł kierunkowy 6: Projektowanie i uruchamianie browaru T.F7.MK61.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.1s.PAFB.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III Z: Fermentation technology T.F2a.T32.SM.TFTZZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.2s.FDSP.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Malting and Brewing Technology E.2.MABTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Moduł kierunkowy 3: Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.F6.MK31.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.2s.PAFB.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Przygotowanie publikacji naukowej w języku angielskim D.Fx.PPNA.SD.DTXXX.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Surowce browarnicze T.2s.SUBR.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II N: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZNZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych N T.2s.DSAD.SM.TTZNZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw V: Produkcja napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Moduł kierunkowy 4: Praktyczne aspekty produkcji piwa T.F7.MK41.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Moduł kierunkowy 6: Projektowanie i uruchamianie browaru T.F7.MK61.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Napoje fermentowane i niefermentowane T.5s.NFIN.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
21/22Z - Piwowarstwo domowe i specjalne B.F7.PDS.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.1s.PAFB.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna II H: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.NM.TTZHZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych H T.2s.DSAD.NM.TTZHZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny I H: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.F2.ES12.NM.TTZHZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.2s.PAFB.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna II N: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZNZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych N T.2s.DSAD.SM.TTZNZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.1s.PAFB.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Praktyka zawodowa IV - w mikrobrowarze URK (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.7s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
22/23Z - Projektowanie i uruchamianie browaru T.7s.PIUB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Surowce browarnicze T.1s.SUBR.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.2s.PAFB.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
22/23L - Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
22/23L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Design of experiments and data analysis Z T.2sa.DED.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Praktyka zawodowa IV - w mikrobrowarze URK (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.7s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
23/24Z - Projektowanie i uruchamianie browaru T.7s.PIUB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Specialization technology III Z: Fermentation technology T.F2a.T34.SM.TFTZZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Surowce browarnicze T.1s.SUBR.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24L - Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa O.F3.BAP.SM.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24L - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.2s.PAFB.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Design of experiments and data analysis Z T.2sa.DED.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Elektyw V: Winiarstwo i produkcja innych napojów alkoholowych T.F5.EL53.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
24/25Z - Elektyw V: Winiarstwo i produkcja innych napojów alkoholowych T.F5.EL53.SI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
24/25Z - Praktyka zawodowa IV - w mikrobrowarze URK (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.7s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
24/25Z - Projektowanie i uruchamianie browaru T.7s.PIUB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Technologia specjalizacyjna II H: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.NM.TTZHZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25L - Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
24/25L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych H T.2s.DSAD.NM.TTZHZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25L - Elektyw VI: Winiarstwo i podukcja innych napojów alkoholowych T.F6.EL61.SI.TTZJZ.T:
Wykład (grupa 1)
24/25L - Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.6s.PNPP.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
24/25L - Technologia specjalizacyjna II N: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZNZ.T:
Wykład (grupa 1)
Imiona
Aleksander
Nazwisko
Poreda
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. prof. URK
PBN ID
1540825