Technologia specjalizacyjna II H: Technologia słodu i piwa
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.1s.TSP2.NM.TTZHZ.T |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Technologia specjalizacyjna II H: Technologia słodu i piwa |
Jednostka: | Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii |
Grupy: |
Technologia Żywności, 1 sem, NM |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
7.00
LUB
5.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2021/2022" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-27 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT WYK
SO WYK
WYK
WYK
CWL
WYK
N CWL
WYK
CWL
|
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 24 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Aleksander Poreda | |
Prowadzący grup: | Aneta Ciosek, Aleksander Poreda | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.