Metody badań eksperymentalnych 2 N
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.2s.MBE2.SM.TTZNZ.T |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Metody badań eksperymentalnych 2 N |
Jednostka: | Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii |
Grupy: |
Technologia Żywności, 2 sem, SM |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
3.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2021/2022" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-27 |
Przejdź do planu
PN CWL
WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 45 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Aleksander Poreda | |
Prowadzący grup: | Monika Cioch-Skoneczny, Iwona Drożdż, Gohar Khachatryan, Aleksander Poreda, Paweł Sroka, Tomasz Tarko, Marek Zdaniewicz | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/2023" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-26 |
Przejdź do planu
PN CWL
WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 45 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Aleksander Poreda | |
Prowadzący grup: | Urszula Błaszczyk, Monika Cioch-Skoneczny, Iwona Drożdż, Małgorzata Makarewicz, Aleksander Poreda, Paweł Sroka, Marek Zdaniewicz | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.