Elektyw specjalizacyjny I H: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.F2.ES12.NM.TTZHZ.T |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Elektyw specjalizacyjny I H: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności |
Jednostka: | Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii |
Grupy: |
Technologia Żywności, 2 sem, NM |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
2.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/2022" (zakończony)
Okres: | 2022-02-28 - 2022-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT WYK
SO CWL
CWL
N WYK
|
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 10 godzin
Wykład, 10 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Aleksander Poreda | |
Prowadzący grup: | Aleksander Poreda | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę Wykład - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.