aktywny pracownik nieetatowy
|
dr inż.
Małgorzata Bączkowicz
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje zdalne
środa w godzinach 9.00 - 11.00; piątek w godzinach 12.00 - 14.00.
Koordynowane przedmioty
07/08L - Elektyw specjalizacyjny I - Sensoryczne metody kontroli jakości żywności T.AOZ.9S02A.NM.TTZTA
08/09Z - Pracownia magisterska T.AOZ.P021A.NM.TTZTA
08/09L - Elektyw specjalizacyjny I - Sensoryczne metody kontroli jakości żywności T.AOZ.9S02A.NM.TTZTA
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna T.AOZ.TS1AS.NI.TTZXX
10/11Z - Analiza i ocena jakości żywności II B.W2B.ANIOC.SM.BBTSX
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I - Projektowanie badań sensorycznych do oceny jakości żywnosci T.AOZ.9S01A.NM.TTZTA
12/13Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS
12/13L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX
12/13L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
12/13L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR2.NI.TTZTX
12/13L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZBX
12/13L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZCX
12/13L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZTX
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA
13/14Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS
13/14L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA
14/15Z - Analiza sensoryczna T.AJZ.ANSEN.SI.TTWXY
14/15Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS
14/15L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
15/16Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZTA.T
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Analiza sensoryczna w badaniach żywności T.2s.TSP3.SM.TJBJA.T
15/16L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTA.T
15/16L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.2s.PRDY.NM.TTZXX.T
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTA.T
16/17Z - Analiza sensoryczna T.3s.ANSE.SI.TTWTX.T
16/17Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZTA.T
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Analiza sensoryczna w badaniach żywności T.2s.TSP3.SM.TJBJA.T
16/17L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTA.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTA.T
17/18Z - Jakość sensoryczna żywności T.5s.JSZY.SI.TJBJY.T
17/18Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZTA.T
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Analiza sensoryczna w badaniach żywności T.2s.TSP3.SM.TJBJA.T
17/18L - Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.F6.APS.SI.BBTSX
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTA.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTA.T
18/19Z - Jakość sensoryczna żywności T.5s.JSZY.SI.TJBJY.T
18/19Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZTA.T
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Analiza sensoryczna w badaniach żywności T.2s.TSP3.SM.TJBJA.T
18/19L - Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.F6.APS.SI.BBTSX
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTA.T
19/20Z - Jakość sensoryczna żywności T.5s.JSZY.SI.TJBJY.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Analiza sensoryczna w badaniach żywności T.2s.TSP3.SM.TJBJA.T
19/20L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTX.T
19/20L - Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.F6.APS.SI.BBTSX
19/20L - Technologia specjalizacyjna I D: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZDZ.T
20/21Z - Jakość sensoryczna żywności T.5s.JSZY.SI.TJBJY.T
20/21Z - Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T
20/21L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTZ.T
20/21L - Technologia specjalizacyjna I D: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZDZ.T
21/22Z - Analiza i ocena jakości żywności II O.F2.ANC.SM.OBTSZ
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 R: Analiza sensoryczna w kontroli jakości żywności T.F2.ES32.SM.TTZRZ.T
21/22Z - Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T
21/22L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTZ.T
21/22L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T
Prowadzone przedmioty
07/08L - Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.W04.ASPSP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
07/08L - Elektyw specjalizacyjny I - Sensoryczne metody kontroli jakości żywności T.AOZ.9S02A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
08/09L - Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.W04.ASPSP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
08/09L - Elektyw specjalizacyjny I - Sensoryczne metody kontroli jakości żywności T.AOZ.9S02A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna T.AOZ.TS1AS.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I - Sensoryczne metody kontroli jakości żywności T.AOZ.9S02A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Analiza i ocena jakości żywności II B.W2B.ANIOC.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I - Projektowanie badań sensorycznych do oceny jakości żywnosci T.AOZ.9S01A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Metody sensoryczne w ocenie jakości żywności B.W7T.MSOJZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
11/12L - Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.W04.ASPSP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.W04.ASPSP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
13/14L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Praktyka I T.DTZ.PRAKT.SI.TTDXX:
Praktyka (grupa 1), Praktyka (grupa 2), Praktyka (grupa 3), Praktyka (grupa 4)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Analiza sensoryczna T.AJZ.ANSEN.SI.TTWXY:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
14/15L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Analiza sensoryczna w badaniach żywności T.2s.TSP3.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
15/16L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Analiza sensoryczna T.3s.ANSE.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Jakość sensoryczna żywności T.5s.JSZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Analiza sensoryczna w badaniach żywności T.2s.TSP3.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Analiza sensoryczna w ocenie jakości żywności -sprawdzanie wrażliwości sensorycznej T.1s.ASOJ.SP.TJSGY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Jakość sensoryczna żywności T.5s.JSZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Analiza sensoryczna w badaniach żywności T.2s.TSP3.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.F6.APS.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
17/18L - Praktyka zawodowa I (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Jakość sensoryczna żywności T.5s.JSZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.NI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Analiza sensoryczna w badaniach żywności T.2s.TSP3.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Wykład (grupa 1)
18/19L - Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.F6.APS.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Jakość sensoryczna żywności T.5s.JSZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Analiza sensoryczna w badaniach żywności T.2s.TSP3.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.F6.APS.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 3)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I D: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Jakość sensoryczna żywności T.5s.JSZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I D: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Analiza i ocena jakości żywności II O.F2.ANC.SM.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 2)
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 R: Analiza sensoryczna w kontroli jakości żywności T.F2.ES32.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)