Elektyw specjalizacyjny I - Sensoryczne metody kontroli jakości żywności [T.AOZ.9S02A.NM.TTZTA]
Semestr letni 2008/2009
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Elektyw specjalizacyjny I - Sensoryczne metody kontroli jakości żywności [T.AOZ.9S02A.NM.TTZTA] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2008/2009 [08/09L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 15 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Prowadzący: | Małgorzata Bączkowicz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.