Pracownia magisterska
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.AOZ.P021A.NM.TTZTA |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Pracownia magisterska |
Jednostka: | Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
(brak)
|
Język prowadzenia: | polski |
Skrócony opis: |
Przygotowanie do samodzielnej pracy badawczej |
Pełny opis: |
Omówienie zasad pracy w laboratorium fizykochemicznym. Przepisy BHP. Program dobrany indywidualnie do tematu pracy magisterskiej wykonywanej przez studenta. W trakcie trwania pracowni magisterskiej student wykonuje analizy fizyczne, chemiczne lub ocenę sensoryczną. |
Literatura: |
Brak literatury |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.