Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Pracownia magisterska

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: T.AOZ.P021A.NM.TTZTA Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (brak danych)
Nazwa przedmiotu: Pracownia magisterska
Jednostka: Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności
Grupy: Technologia Żywności, niestacjonarne magisterskie, 2 semestr, obowiązkowe
TŻ, sp. analiza żywności II sem. obowiązkowe
Punkty ECTS i inne: (brak)
zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: polski
Skrócony opis:

Przygotowanie do samodzielnej pracy badawczej

Pełny opis:

Omówienie zasad pracy w laboratorium fizykochemicznym. Przepisy BHP.

Program dobrany indywidualnie do tematu pracy magisterskiej wykonywanej przez studenta. W trakcie trwania pracowni magisterskiej student wykonuje analizy fizyczne, chemiczne lub ocenę sensoryczną.

Literatura:

Brak literatury

Przedmiot nie jest oferowany w żadnym z aktualnych cykli dydaktycznych.
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.