Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności [T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T]
Semestr zimowy 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności [T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2020/2021 [20/21Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 9 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Małgorzata Bączkowicz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.