Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.NI.TTZTZ.T]
Semestr letni 2021/2022
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.NI.TTZTZ.T] | ||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/2022 [21/22L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:45 - 19:00
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:45 - 18:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:45 - 17:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:30 - 18:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 21:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:15 - 20:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:30 - 21:00
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 30 | ||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | ||||||||||||||||
Prowadzący: | Małgorzata Bączkowicz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.