Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności [T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA]
Semestr letni 2011/2012
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności [T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2011/2012 [11/12L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 15:15
sala 1.28 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 17 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Egzamin |
Prowadzący: | Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.