Jakość sensoryczna żywności [T.5s.JSZY.SI.TJBJY.T]
Semestr zimowy 2016/2017
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Jakość sensoryczna żywności [T.5s.JSZY.SI.TJBJY.T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2016/2017 [16/17Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 22 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.