Jakość sensoryczna żywności [T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX]
Semestr letni 2010/2011
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Jakość sensoryczna żywności [T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2010/2011 [10/11L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 14 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.