Technologia specjalizacyjna I D: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności [T.1s.TSP1.SM.TTZDZ.T]
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna I D: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności [T.1s.TSP1.SM.TTZDZ.T] | ||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45
sala 1.71 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45
sala 1.71 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 11 | ||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Małgorzata Bączkowicz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.