Analiza i ocena jakości żywności [T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX]
Semestr letni 2008/2009
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Analiza i ocena jakości żywności [T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2008/2009 [08/09L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 146 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Prowadzący: | Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna, Dorota Gałkowska, Lesław Juszczak, Sławomir Pietrzyk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Jacek Rożnowski, Joanna Sobolewska-Zielińska, Robert Socha |
Uwagi: |
technologia zywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.