Elektyw specjalizacyjny 3 R: Analiza sensoryczna w kontroli jakości żywności [T.F2.ES32.SM.TTZRZ.T]
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Elektyw specjalizacyjny 3 R: Analiza sensoryczna w kontroli jakości żywności [T.F2.ES32.SM.TTZRZ.T] | ||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [21/22Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:15 - 12:00
sala 1.71 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | ||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||
Prowadzący: | Małgorzata Bączkowicz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.