Metody sensoryczne w ocenie jakości żywności [B.W7T.MSOJZ.SI.BBTSX]
Semestr zimowy 2011/2012
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Metody sensoryczne w ocenie jakości żywności [B.W7T.MSOJZ.SI.BBTSX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2011/2012 [11/12Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 14:00
sala 1.28 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 17 |
Limit miejsc: | 80 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Małgorzata Bączkowicz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.