![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab.
Barbara Mickowska
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje:
TEAMS poniedziałki 13 - 15
Koordynowane przedmioty
10/11L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.MAZ.DOSAD.SM.TTZCG
11/12Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZXX
11/12Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX
11/12L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZBX
11/12L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX
11/12L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX
12/13Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX
12/13Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX
12/13Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.MAZ.DOSAD.SM.TTZCG
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Alergie pokarmowe T.MAZ.09E31.SM.TTZCG
12/13Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX
12/13L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZBX
12/13L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX
12/13L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX
13/14Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX
13/14Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Alergie pokarmowe T.MAZ.09E31.SM.TTZCG
13/14Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX
13/14L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZBX
13/14L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX
13/14L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTZIX
13/14L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX
14/15Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX
14/15Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX
14/15Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX
14/15L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTZIX
14/15L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX
15/16Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX
15/16Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Alergie pokarmowe T.MAZ.09E31.SM.TTZCG
15/16Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T
15/16Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.2s.SZLB.SM.TJBJY.T
15/16Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX
15/16L - Alergeny w żywności T.4s.ALZY.SI.TJBJY.T
15/16L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTZIX
15/16L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX
16/17Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX
16/17Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny I: Alergeny w żywności T.F2.ES11.SM.TTDDX.T
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Alergie pokarmowe T.F2.ES31.SM.TTZCG.T
16/17Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.2s.SZLB.SM.TJBJY.T
16/17L - Alergeny w żywności T.4s.ALZY.SI.TJBJY.T
17/18Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTX.T
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny I: Alergeny w żywności T.F2.ES11.SM.TTDDX.T
17/18Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.2s.SZLB.SM.TJBJY.T
17/18L - Alergeny w żywności T.4s.ALZY.SI.TJBJY.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny I: Immunologiczne podstawy reakcji alergicznych T.F2.ES12.SM.TTDDX.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Alergie pokarmowe T.F2.ES31.SM.TTZCG.T
18/19Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.2s.SZLB.SM.TJBJY.T
19/20L - Elektyw ogólny 2: Alergeny w żywności T.F4.EO22.NM.TTDDY.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Alergeny w żywności T.F3.ES23.SM.TTDDX.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Alergie pokarmowe T.F3.ES23.SM.TTZCG.T
20/21Z - Alergeny w żywności T.5s.ALZY.SI.TJBJY.T
20/21L - Elektyw 5: Alergeny w żywności T.F3.5ELa.SM.TTDXZ.T
20/21L - Elektyw 5: Alergeny w żywności T.F4.5ELa.NM.TTDXZ.T
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 C: Alergie pokarmowe T.F3.ES21.SM.TTZCZ.T
21/22Z - Elektyw 3: Alergeny w żywności T.F2.3ELc.SM.TTDXZ.T
21/22L - Elektyw 5: Alergeny w żywności T.F4.5ELa.NM.TTDXZ.T
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 2 C: Alergie pokarmowe T.F3.ES21.SM.TTZCZ.T
22/23Z - Elektyw 3: Alergeny w żywności T.F2.3ELc.SM.TTDXZ.T
22/23Z - Elektyw 4: Alergeny w żywności T.F3.4ELc.NM.TTDXZ.T
22/23L - Elektyw specjalizacyjny 2 C: Alergie pokarmowe T.F3.ES21.SM.TTZCZ.T
23/24Z - Elektyw 3: Alergeny w żywności T.F2.3ELc.SM.TTDXZ.T
23/24Z - Elektyw 4: Alergeny w żywności T.F3.4ELc.NM.TTDXZ.T
Prowadzone przedmioty
07/08L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
08/09L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2), Wykład (grupa 3), Wykład (grupa 4), Wykład (grupa 5)
09/10Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.MAZ.DOSAD.SM.TTZCG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
10/11L - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
10/11L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.SPO.SYST1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1)
12/13Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Alergie pokarmowe T.MAZ.09E31.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Alergie pokarmowe T.MAZ.09E31.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
13/14L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.MAZ.DOIAD.SM.TTZCG:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Alergie pokarmowe T.MAZ.09E31.SM.TTZCG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.2s.SZLB.SM.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Alergeny w żywności T.4s.ALZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.MAZ.SDIPM.SM.TTZCG:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
15/16L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny I: Alergeny w żywności T.F2.ES11.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Alergie pokarmowe T.F2.ES31.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Nowoczesne metody analizy instrumentalnej T.5s.NMAI.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.2s.SZLB.SM.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Alergeny w żywności T.4s.ALZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Chemiczna analiza instrumentalna T.4s.CHAI.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Chemiczna analiza instrumentalna T.4s.CHAI.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCG.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny I: Alergeny w żywności T.F2.ES11.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Nowoczesne metody analizy instrumentalnej T.5s.NMAI.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.2s.SZLB.SM.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Alergeny w żywności T.4s.ALZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Chemiczna analiza instrumentalna T.4s.CHAI.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny I: Immunologiczne podstawy reakcji alergicznych T.F2.ES12.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Alergie pokarmowe T.F2.ES31.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Nowoczesne metody analizy instrumentalnej T.5s.NMAI.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.2s.SZLB.SM.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20L - Elektyw ogólny 2: Alergeny w żywności T.F4.EO22.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Alergeny w żywności T.F3.ES23.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Alergie pokarmowe T.F3.ES23.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Alergeny w żywności T.5s.ALZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Nowoczesne metody analizy instrumentalnej T.5s.NMAI.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw 5: Alergeny w żywności T.F3.5ELa.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw 5: Alergeny w żywności T.F4.5ELa.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 C: Alergie pokarmowe T.F3.ES21.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw 3: Alergeny w żywności T.F2.3ELc.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Elektyw 5: Alergeny w żywności T.F4.5ELa.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 2 C: Alergie pokarmowe T.F3.ES21.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 3: Alergeny w żywności T.F2.3ELc.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 4: Alergeny w żywności T.F3.4ELc.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23L - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Elektyw specjalizacyjny 2 C: Alergie pokarmowe T.F3.ES21.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Immunologiczne i biotechnologiczne aspekty alergologii i wakcynologii O.F6.IBA.SI.OBTSZ:
Wykład (grupa 3)
23/24Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw 3: Alergeny w żywności T.F2.3ELc.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw 4: Alergeny w żywności T.F3.4ELc.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)