adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr
Joanna Sobolewska-Zielińska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje zdalne
poniedziałki i piątki, g. 9 - 11
Koordynowane przedmioty
08/09Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA
08/09Z - Konwersatorium dyplomowe T.AOZ.K021A.NM.TTZTA
08/09Z - Pracownia magisterska T.AOZ.P021A.NM.TTZTA
08/09L - Konwersatorium dyplomowe T.AOZ.K031A.NM.TTZTA
08/09L - Pracownia magisterska T.AOZ.P011A.NM.TTZTA
08/09L - Pracownia magisterska T.AOZ.P031A.NM.TTZTA
08/09L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.AOZ.WZS1A.NM.TTZTA
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA
09/10Z - Konwersatorium dyplomowe T.AOZ.K021A.NM.TTZTA
09/10Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX
09/10Z - Pracownia magisterska T.AOZ.P021A.NM.TTZTA
10/11Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.AOZ.DOSAD.SM.TTZTA
10/11L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.AOZ.WZS1A.NM.TTZTA
12/13L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.AJZ.DOSAN.NM.TTZTS
13/14Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.AOZ.DOSAD.SM.TTZTA
13/14Z - Metody badań eksperymentalnych T.AJZ.MBEK1.NM.TTZTS
13/14L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX
13/14L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.AJZ.DOSAN.NM.TTZTS
13/14L - Metody badań eksperymentalnych T.AJZ.MBEK2.NM.TTZTS
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA
14/15Z - Metody badań eksperymentalnych T.AJZ.MBEK1.NM.TTZTS
14/15Z - Metody badań eksperymentalnych T.AJZ.MBEK3.NM.TTZTS
14/15Z - Metody badań eksperymentalnych T.AOZ.PRO02.SM.TTZTA
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX
14/15L - Metody badań eksperymentalnych T.AJZ.MBEK2.NM.TTZTS
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny II: Techniki separacyjne w analizie żywności T.F2.ES21.SM.TJBJA.T
15/16Z - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.NM.TTZTA.T
15/16Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TJBJA.T
15/16Z - Metody badań eksperymentalnych T.AJZ.MBEK3.NM.TTZTS
15/16Z - Metody badań eksperymentalnych T.AOZ.PRO02.SM.TTZTA
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX
15/16L - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.NM.TTZTA.T
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny II: Techniki separacyjne w analizie żywności T.F2.ES21.SM.TJBJA.T
16/17Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TJBJA.T
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny II: Techniki separacyjne w analizie żywności T.F2.ES21.SM.TJBJA.T
17/18L - Elektyw kierunkowy II: Wzbogacanie produktów spożywczych T.F2.EK2v.NM.TTZXX.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny II: Techniki izolacji składników żywności T.F2.ES22.SM.TJBJA.T
18/19L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX
18/19L - Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZCX.T
18/19L - Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZTX.T
19/20Z - Analiza i ocena jakości żywności T.3s.AOJZ.SI.TTZOX.T
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny II: Techniki izolacji składników żywności T.F2.ES22.SM.TJBJA.T
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.NM.TTZTA.T
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych 1 A T.1s.MBE1.NM.TTZAZ.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T
19/20L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TJBJY.T
19/20L - Dodatki do żywności T.6s.DODZ.SI.TJBJY.T
19/20L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTA.T
19/20L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX
20/21Z - Elektyw kierunkowy I: Substancje dodatkowe w żywności T.F2.EK1b.SM.TTZXZ.T
20/21Z - Metody badań eksperymentalnych 1 A T.1s.MBE1.NM.TTZAZ.T
20/21Z - Metody badań eksperymentalnych 3 A T.3s.MBE3.NM.TTZAZ.T
20/21Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T
20/21L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TBSBZ.T
20/21L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCZ.T
20/21L - Dodatki do żywności T.6s.DODZ.SI.TJBJY.T
20/21L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX
20/21L - Technologia specjalizacyjna I R: Wybrane aspekty oceny jakości produktów spożywczych i opakowań T.1s.TSP1.SM.TTZRZ.T
21/22Z - Analiza i ocena jakości żywności II O.F2.ANC.SM.OBTSZ
21/22Z - Metody badań eksperymentalnych 1 A T.1s.MBE1.NM.TTZAZ.T
21/22Z - Metody badań eksperymentalnych 3 A T.3s.MBE3.NM.TTZAZ.T
21/22Z - Seminarium specjalizacyjne 1 A T.1s.SSP1.NM.TTZAZ.T
21/22Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T
21/22L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCZ.T
21/22L - Seminarium specjalizacyjne 2 A T.2s.SSP2.NM.TTZAZ.T
21/22L - Substancje dodatkowe w żywności O.F6.SDZ.SI.OBTSZ
21/22L - Technologia specjalizacyjna I R: Wybrane aspekty oceny jakości produktów spożywczych i opakowań T.1s.TSP1.SM.TTZRZ.T
22/23Z - Metody badań eksperymentalnych 1 A T.1s.MBE1.NM.TTZAZ.T
22/23Z - Seminarium specjalizacyjne 1 A T.1s.SSP1.NM.TTZAZ.T
22/23Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T
22/23L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTZ.T
22/23L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCZ.T
22/23L - Seminarium specjalizacyjne 2 A T.2s.SSP2.NM.TTZAZ.T
22/23L - Substancje dodatkowe w żywności O.F6.SDZ.SI.OBTSZ
23/24Z - Elektyw ogólny 2: Żywność tradycyjna, regionalna i ekologiczna jako alternatywa żywności konwencjonalnej T.F5.EO23.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Metody badań eksperymentalnych 1 A T.1s.MBE1.NM.TTZAZ.T
23/24Z - Seminarium specjalizacyjne 1 A T.1s.SSP1.NM.TTZAZ.T
23/24Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T
23/24L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTZ.T
23/24L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCZ.T
23/24L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZJZ.T
23/24L - Seminarium specjalizacyjne 2 A T.2s.SSP2.NM.TTZAZ.T
Prowadzone przedmioty
07/08L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
08/09Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
08/09L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 3)
09/10L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.AOZ.DOSAD.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.AOZ.DOSAD.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II - Nowoczesne techniki w analizie żywności T.AOZ.9S03A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
11/12L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Towaroznawstwo produktów spożywczych - żywność wygodna i niskiego przetworzenia T.AOZ.09T01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw kierunkowy I: Substancje dodatkowe w żywności T.AJZ.09EL2.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1B.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny II: Techniki separacyjne w analizie żywności T.F2.ES21.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny II: Techniki separacyjne w analizie żywności T.F2.ES21.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Dodatki do żywności T.6s.DODZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw kierunkowy I: Substancje dodatkowe w żywności T.F2.EK1b.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny II: Techniki separacyjne w analizie żywności T.F2.ES21.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Wykład (grupa 1)
17/18L - Dodatki do żywności T.6s.DODZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw kierunkowy II: Wzbogacanie produktów spożywczych T.F2.EK2v.NM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny II: Techniki izolacji składników żywności T.F2.ES22.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Dodatki do żywności T.6s.DODZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny II: Techniki izolacji składników żywności T.F2.ES22.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Dodatki do żywności T.6s.DODZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
20/21Z - Elektyw kierunkowy I: Substancje dodatkowe w żywności T.F2.EK1b.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Dodatki do żywności T.6s.DODZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I R: Wybrane aspekty oceny jakości produktów spożywczych i opakowań T.1s.TSP1.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Analiza i ocena jakości żywności II O.F2.ANC.SM.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 2)
21/22Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22L - Substancje dodatkowe w żywności O.F6.SDZ.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 5)
21/22L - Technologia specjalizacyjna I R: Wybrane aspekty oceny jakości produktów spożywczych i opakowań T.1s.TSP1.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny 3 R: Analiza sensoryczna w kontroli jakości żywności T.F2.ES32.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
22/23L - Substancje dodatkowe w żywności O.F6.SDZ.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 2)
22/23L - Technologia specjalizacyjna I D: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
23/24Z - Elektyw ogólny 2: Żywność tradycyjna, regionalna i ekologiczna jako alternatywa żywności konwencjonalnej T.F5.EO23.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Technologia specjalizacyjna I D: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Imiona
Joanna Grażyna
Nazwisko
Sobolewska-Zielińska
Stopnie i tytuły
dr
PBN ID
1540834