Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
dr hab. inż.

Tomasz Tarko

prof. UR
Imiona
Tomasz Paweł
Nazwisko
Tarko
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. prof. UR
PBN ID
1540841
plan zajęć
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.

Podstawowe informacje o użytkowniku

profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
Kierownik Studiów Podyplomowych w jednostce Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii

Terminy konsultacji dla studentów

konsultacje zdalne:

wtorek 11.00-13.00

Koordynowane przedmioty

17/18L - Winifikacja T.2s.WINI.SP.TENOY.T
18/19Z - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
18/19L - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T
18/19L - Miodosytnictwo T.1s.MIOD.SP.TENOY.T
18/19L - Obliczenia winiarskie T.1s.OBLW.SP.TENOY.T
18/19L - Winifikacja T.2s.WINI.SP.TENOY.T
19/20Z - Egzamin końcowy T.2s.EGKO.SP.TENOY.O
19/20Z - Praktyka produkcyjna T.2s.PRPR.SP.TENOY.O
19/20Z - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
19/20Z - Wady i choroby wina T.2s.WICW.SP.TENOY.T
20/21Z - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T
20/21Z - Miodosytnictwo T.1s.MIOD.SP.TENOY.T
20/21Z - Obliczenia winiarskie T.1s.OBLW.SP.TENOY.T
20/21Z - Winifikacja O.2s.WNF.SM.OOWXZ
20/21L - Praktyka produkcyjna T.2s.PRPR.SP.TENOY.O
20/21L - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
20/21L - Wady i choroby wina T.2s.WICW.SP.TENOY.T
20/21L - Winifikacja T.2s.WINI.SP.TENOY.T

Prowadzone przedmioty

18/19L - Winifikacja T.2s.WINI.SP.TENOY.T: Wykład (grupa 1)
17/18L - Winifikacja T.2s.WINI.SP.TENOY.T: Wykład (grupa 1)