profesor w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
prof. dr hab. inż.
Tomasz Tarko
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
konsultacje zdalne:
wtorek 11.00-13.00
Koordynowane przedmioty
08/09Z - Elektyw V-Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZXX
08/09Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEBSJ.SI.TTZBX
08/09Z - Technologie przemysłów fermentacyjnych T.KTF.TFTST.SI.TTZTX
08/09L - Bioaktywne składniki żywności funkcjonalnej B.W6T.BSKZF.SI.BBTSX
08/09L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX
09/10Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEBSJ.SI.TTZBX
09/10L - Bioaktywne składniki żywności funkcjonalnej B.W6T.BSKZF.SI.BBTSX
09/10L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.NI.TTZXX
10/11Z - Broń biologiczna i bioterroryzm B.W7T.BRBIO.SI.BBTSX
10/11Z - Chromatograficzne metody analizy żywności B.F2.CHM.SM.BBTSX
10/11Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEBSJ.SI.TTZBX
10/11L - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.KTF.09E21.SM.TTZTF
10/11L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.NI.TTZXX
11/12Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEBSJ.SI.TTZBX
11/12L - Chromatograficzne metody analizy żywności B.F2.CHM.SM.BBTSX
12/13Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA
12/13Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09EK2.SI.TTZDX
12/13Z - Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09EK1.SI.TTZTX
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.KTF.09E21.SM.TTZTF
12/13L - Bioaktywne składniki żywności funkcjonalnej B.W6T.BSKZF.SI.BBTSX
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Broń biologiczna i bioterroryzm T.KTF.09E13.SM.TTZTF
12/13L - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.KTF.09E21.SM.TTZTF
12/13L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX
12/13L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.NI.TTZXX
12/13L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTZCX
13/14Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA
13/14Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09NAL.SI.TTZCX
13/14Z - Elektyw kierunkowy V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09EK1.NI.TTZTX
13/14Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEBSJ.SI.TTZBX
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Broń biologiczna i bioterroryzm T.KTF.09E13.SM.TTZTF
14/15Z - Broń biologiczna i bioterroryzm B.W7T.BRBIO.SI.BBTSX
14/15Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA
14/15Z - Elektyw kierunkowy V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09EK1.NI.TTZTX
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.KTF.09E31.SM.TTZTF
14/15L - Elektyw 3: Biotechnologiczne metody przetwarzania odpadów T.KTF.09L31.SI.TTZIX
15/16Z - Chromatograficzne metody analizy żywności B.F2.CHM.SM.BBTSX
15/16Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA
15/16Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.KTF.09E01.SI.TTWTX
15/16Z - Elektyw kierunkowy V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZTX
15/16Z - Elektyw kierunkowy V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09EK1.NI.TTZTX
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.KTF.09E31.SM.TTZTF
15/16L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.NI.TTZXX
15/16L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTZCX
15/16L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWSC.NI.TTZXX
15/16L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWSC.SI.TTZCX
16/17Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA
16/17Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09NAL.SI.TTZCX
16/17Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.EPPNA.SI.TTZTX
16/17Z - Elektyw kierunkowy V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09EK1.NI.TTZTX
16/17Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTDXX
16/17Z - Gospodarka wodna i ściekowa T.KTF.GOWIS.SI.TTDXX
16/17L - Elektyw specjalizacyjny II: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F3.ES23.SM.TTZTF.T
16/17L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTX.T
16/17L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCX.T
16/17L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX
17/18Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA
17/18Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTX.T
17/18Z - Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL51.NI.TTZTX.T
17/18Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.F5.EL51.SI.TTWTX.T
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F2.ES31.SM.TTZTF.T
17/18Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX
17/18Z - Gospodarka wodna i ściekowa T.5s.GWIS.SI.TTDDX.T
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.2s.TSP3.SM.TTZTF.T
17/18L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTX.T
17/18L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCX.T
17/18L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.6s.GEWS.SI.TTZTX.T
17/18L - Substancje przeciwutleniające i biostymulujące B.F3.SUB.SM.BBTSX
17/18L - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T
17/18L - Wstępna obróbka miazgi i moszczu przed fermentacją T.1s.WOMF.SP.TENOY.T
17/18L - Zakładanie winnicy i winiarni T.1s.ZWIW.SP.TENOY.O
18/19Z - Analiza sensoryczna i ocena degustacyjna T.2s.ASOD.SP.TENOY.T
18/19Z - Cydry, wina owocowe i wina specjalne T.2s.CWWS.SP.TENOY.T
18/19Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA
18/19Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTX.T
18/19Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.NI.TTZTX.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F2.ES31.SM.TTZTF.T
18/19Z - Maszyny i urządzenia w winiarstwie T.2s.MIUW.SP.TENOY.T
18/19Z - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca dyplomowa T.2s.SDP2.SP.TENOY.T
18/19Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTF.T
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.2s.TSP3.SM.TTZTF.T
18/19L - Charakterystyka surowców winiarskich T.1s.CHSW.SP.TENOY.O
18/19L - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T
18/19L - Elektyw VIII: Podstawy produkcji wina T.F4.EL81.SI.TBSBY.T
18/19L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTX.T
18/19L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCX.T
18/19L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZTX.T
18/19L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.6s.GEWS.SI.TTZTX.T
18/19L - Miodosytnictwo T.1s.MIOD.SP.TENOY.T
18/19L - Obliczenia winiarskie T.1s.OBLW.SP.TENOY.T
18/19L - Podstawy mikrobiologii winiarskiej T.1s.PMIW.SP.TENOY.T
18/19L - Regulacje prawne w produkcji i dystrybucji wina T.1s.RPDW.SP.TENOY.T
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca dyplomowa T.1s.SDPD.SP.TENOY.T
18/19L - Substancje przeciwutleniające i biostymulujące B.F3.SUB.SM.BBTSX
18/19L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX
18/19L - Uprawa i ochrona roślin winiarskich T.1s.UORW.SP.TENOY.O
18/19L - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T
18/19L - Wstępna obróbka miazgi i moszczu przed fermentacją T.1s.WOMF.SP.TENOY.T
18/19L - Zakładanie winnicy i winiarni T.1s.ZWIW.SP.TENOY.O
19/20Z - Analiza sensoryczna i ocena degustacyjna T.2s.ASOD.SP.TENOY.T
19/20Z - Choroby i szkodniki roślin winiarskich T.1s.CISR.SP.TENOY.O
19/20Z - Cydry, wina owocowe i wina specjalne T.2s.CWWS.SP.TENOY.T
19/20Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA
19/20Z - Dojrzewanie, stabilizacja i rozlew wina T.2s.DSRW.SP.TENOY.T
19/20Z - Egzamin końcowy T.2s.EGKO.SP.TENOY.O
19/20Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDX.T
19/20Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTX.T
19/20Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.NI.TTZTX.T
19/20Z - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL51.SI.TTZCX.T
19/20Z - Fermentacja jabłkowo-mlekowa T.2s.FJML.SP.TENOY.T
19/20Z - Marketing w winiarstwie T.2s.MAWW.SP.TENOY.T
19/20Z - Maszyny i urządzenia w winiarstwie T.2s.MIUW.SP.TENOY.T
19/20Z - Praktyka produkcyjna T.1s.PRPR.SP.TENOY.O
19/20Z - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca dyplomowa T.2s.SDP2.SP.TENOY.T
19/20Z - Uprawa i ochrona roślin winiarskich T.2s.UORW.SP.TENOY.O
19/20Z - Wady i choroby wina T.2s.WICW.SP.TENOY.T
19/20L - Elektyw 9: Gospodarka wodna, energetyczna i ściekowa T.F6.9EL1.SI.TBSBY.T
19/20L - Elektyw VI: Technologia i higiena napojów T.F6.EL61.SI.TJBJY.T
19/20L - Elektyw VIII: Technologia gorzelnicza T.F4.EL82.SI.TBSBY.T
19/20L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTX.T
19/20L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCX.T
19/20L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZTX.T
19/20L - Substancje przeciwutleniające i biostymulujące B.F3.SUB.SM.BBTSX
19/20L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX
20/21Z - Charakterystyka surowców winiarskich T.1s.CHSW.SP.TENOY.O
20/21Z - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T
20/21Z - Choroby i szkodniki roślin winiarskich T.1s.CISR.SP.TENOY.O
20/21Z - Cydry, wina owocowe i wina specjalne T.2s.CWWS.SP.TENOY.T
20/21Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów O.2s.DPF.SM.OBTAZ
20/21Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDX.T
20/21Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.NI.TTZTX.T
20/21Z - Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL52.SI.TTZTX.T
20/21Z - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL51.SI.TTZCX.T
20/21Z - Marketing w winiarstwie T.1s.MAWW.SP.TENOY.T
20/21Z - Miodosytnictwo T.1s.MIOD.SP.TENOY.T
20/21Z - Obliczenia winiarskie T.1s.OBLW.SP.TENOY.T
20/21Z - Podstawy mikrobiologii winiarskiej T.1s.PMIW.SP.TENOY.T
20/21Z - Regulacje prawne w produkcji i dystrybucji wina T.1s.RPDW.SP.TENOY.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca dyplomowa T.1s.SDPD.SP.TENOY.T
20/21Z - Winifikacja O.2s.WNF.SM.OOWXZ
20/21Z - Wstępna obróbka miazgi i moszczu przed fermentacją T.1s.WOMF.SP.TENOY.T
20/21Z - Zakładanie winnicy i winiarni T.1s.ZWIW.SP.TENOY.O
20/21L - Analiza sensoryczna i ocena degustacyjna T.2s.ASOD.SP.TENOY.T
20/21L - Dojrzewanie, stabilizacja i rozlew wina T.2s.DSRW.SP.TENOY.T
20/21L - Egzamin końcowy T.2s.EGKO.SP.TENOY.O
20/21L - Elektyw 9: Analiza wody i ścieków T.F6.9EL2.SI.TBSBY.T
20/21L - Elektyw VI: Technologia i higiena napojów T.F6.EL61.SI.TJBJY.T
20/21L - Fermentacja jabłkowo-mlekowa T.2s.FJML.SP.TENOY.T
20/21L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTZ.T
20/21L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCZ.T
20/21L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZTZ.T
20/21L - Maszyny i urządzenia w winiarstwie T.2s.MIUW.SP.TENOY.T
20/21L - Praktyka produkcyjna T.1s.PRPR.SP.TENOY.O
20/21L - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
20/21L - Seminarium dyplomowe i praca dyplomowa T.2s.SDP2.SP.TENOY.T
20/21L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX
20/21L - Uprawa i ochrona roślin winiarskich T.2s.UORW.SP.TENOY.O
20/21L - Wady i choroby wina T.2s.WICW.SP.TENOY.T
20/21L - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T
21/22Z - Charakterystyka surowców winiarskich T.1s.CHSW.SP.TENOY.O
21/22Z - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T
21/22Z - Choroby i szkodniki roślin winiarskich T.1s.CISR.SP.TENOY.O
21/22Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów O.2s.DPF.SM.OBTAZ
21/22Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDZ.T
21/22Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCZ.T
21/22Z - Elektyw V: Produkcja napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTZ.T
21/22Z - Elektyw V: Produkcja napojów alkoholowych T.F5.EL52.NI.TTZTZ.T
21/22Z - Elektyw VIII: Technologia gorzelnicza T.F5.EL82.SI.TBSBZ.T
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 N: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F2.ES31.SM.TTZNZ.T
21/22Z - Marketing w winiarstwie T.1s.MAWW.SP.TENOY.T
21/22Z - Napoje fermentowane i niefermentowane T.5s.NFIN.SI.TTZTZ.T
21/22Z - Obliczenia winiarskie T.1s.OBLW.SP.TENOY.T
21/22Z - Podstawy mikrobiologii winiarskiej T.1s.PMIW.SP.TENOY.T
21/22Z - Praktyka produkcyjna T.1s.PRPR.SP.TENOY.O
21/22Z - Regulacje prawne w produkcji i dystrybucji wina T.1s.RPDW.SP.TENOY.T
21/22Z - Seminarium - semestr 1 T.1s.SEM1.SP.TENOY.T
21/22Z - Seminarium specjalizacyjne 2 N T.2s.SSP2.SM.TTZNZ.T
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III N: Technologia napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.2s.TSP3.SM.TTZNZ.T
21/22Z - Winifikacja O.2s.WNF.SM.OOWXZ
21/22Z - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T
21/22Z - Wstępna obróbka miazgi i moszczu przed fermentacją T.1s.WOMF.SP.TENOY.T
21/22Z - Zakładanie winnicy i winiarni T.1s.ZWIW.SP.TENOY.O
21/22L - Analiza sensoryczna i ocena degustacyjna T.2s.ASOD.SP.TENOY.T
21/22L - Cydry, wina owocowe i wina specjalne T.2s.CWWS.SP.TENOY.T
21/22L - Dojrzewanie, stabilizacja i rozlew wina T.2s.DSRW.SP.TENOY.T
21/22L - Egzamin końcowy T.2s.EGKO.SP.TENOY.O
21/22L - Fermentacja jabłkowo-mlekowa T.2s.FJML.SP.TENOY.T
21/22L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTZ.T
21/22L - Maszyny i urządzenia w winiarstwie T.2s.MIUW.SP.TENOY.T
21/22L - Metody badań eksperymentalnych 3 N T.3s.MBE3.SM.TTZNZ.T
21/22L - Miodosytnictwo T.2s.MIOD.SP.TENOY.T
21/22L - Praktyka produkcyjna T.2s.PRPR.SP.TENOY.O
21/22L - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
21/22L - Seminarium - semestr 2 T.2s.SEM2.SP.TENOY.T
21/22L - Seminarium specjalizacyjne 2 H T.2s.SSP2.NM.TTZHZ.T
21/22L - Substancje przeciwutleniające i biostymulujące O.F3.SPB.SM.OBTSZ
21/22L - Technologia specjalizacyjna III H: Technologia napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.2s.TSP3.NM.TTZHZ.T
21/22L - Uprawa i ochrona roślin winiarskich T.2s.UORW.SP.TENOY.O
21/22L - Wady i choroby wina T.2s.WICW.SP.TENOY.T
22/23Z - Charakterystyka surowców winiarskich T.1s.CHSW.SP.TENOY.O
22/23Z - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T
22/23Z - Choroby i szkodniki roślin winiarskich T.1s.CISR.SP.TENOY.O
22/23Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów O.2s.DPF.SM.OBTAZ
22/23Z - Elektyw V: Produkcja napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTZ.T
22/23Z - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL51.NI.TTZTZ.T
22/23Z - Elektyw VIII: Technologia gorzelnicza T.F5.EL82.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny 3 N: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F2.ES31.SM.TTZNZ.T
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny III H: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F3.ES31.NM.TTZHZ.T
22/23Z - Marketing w winiarstwie T.1s.MAWW.SP.TENOY.T
22/23Z - Napoje fermentowane i niefermentowane T.5s.NFIN.SI.TTZTZ.T
22/23Z - Obliczenia winiarskie T.1s.OBLW.SP.TENOY.T
22/23Z - Podstawy mikrobiologii winiarskiej T.1s.PMIW.SP.TENOY.T
22/23Z - Praktyka produkcyjna T.1s.PRPR.SP.TENOY.O
22/23Z - Regulacje prawne w produkcji i dystrybucji wina T.1s.RPDW.SP.TENOY.T
22/23Z - Seminarium - semestr 1 T.1s.SEM1.SP.TENOY.T
22/23Z - Seminarium specjalizacyjne 2 N T.2s.SSP2.SM.TTZNZ.T
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III N: Technologia napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.2s.TSP3.SM.TTZNZ.T
22/23Z - Winifikacja O.2s.WNF.SM.OOWXZ
22/23Z - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T
22/23Z - Wstępna obróbka miazgi i moszczu przed fermentacją T.1s.WOMF.SP.TENOY.T
22/23Z - Zakładanie winnicy i winiarni T.1s.ZWIW.SP.TENOY.O
22/23L - Analiza sensoryczna i ocena degustacyjna T.2s.ASOD.SP.TENOY.T
22/23L - Cydry, wina owocowe i wina specjalne T.2s.CWWS.SP.TENOY.T
22/23L - Dojrzewanie, stabilizacja i rozlew wina T.2s.DSRW.SP.TENOY.T
22/23L - Egzamin końcowy T.2s.EGKO.SP.TENOY.O
22/23L - Fermentacja jabłkowo-mlekowa T.2s.FJML.SP.TENOY.T
22/23L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTZ.T
22/23L - Maszyny i urządzenia w winiarstwie T.2s.MIUW.SP.TENOY.T
22/23L - Metody badań eksperymentalnych 3 N T.3s.MBE3.SM.TTZNZ.T
22/23L - Miodosytnictwo T.2s.MIOD.SP.TENOY.T
22/23L - Praktyka produkcyjna T.2s.PRPR.SP.TENOY.O
22/23L - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
22/23L - Seminarium - semestr 2 T.2s.SEM2.SP.TENOY.T
22/23L - Uprawa i ochrona roślin winiarskich T.2s.UORW.SP.TENOY.O
22/23L - Wady i choroby wina T.2s.WICW.SP.TENOY.T
23/24Z - Charakterystyka surowców winiarskich T.1s.CHSW.SP.TENOY.O
23/24Z - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T
23/24Z - Choroby i szkodniki roślin winiarskich T.1s.CISR.SP.TENOY.O
23/24Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów O.2s.DPF.SM.OBTAZ
23/24Z - Elektyw V: Produkcja napojów alkoholowych T.F5.EL52.NI.TTZTZ.T
23/24Z - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL52.SI.TTZTZ.T
23/24Z - Elektyw VIII: Technologia gorzelnicza T.F5.EL82.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Marketing w winiarstwie T.1s.MAWW.SP.TENOY.T
23/24Z - Napoje fermentowane i niefermentowane T.5s.NFIN.SI.TTZTZ.T
23/24Z - Obliczenia winiarskie T.1s.OBLW.SP.TENOY.T
23/24Z - Podstawy mikrobiologii winiarskiej T.1s.PMIW.SP.TENOY.T
23/24Z - Praktyka produkcyjna T.1s.PRPR.SP.TENOY.O
23/24Z - Regulacje prawne w produkcji i dystrybucji wina T.1s.RPDW.SP.TENOY.T
23/24Z - Seminarium - semestr 1 T.1s.SEM1.SP.TENOY.T
23/24Z - Winifikacja O.2s.WNF.NM.OOWXZ
23/24Z - Winifikacja O.2s.WNF.SM.OOWXZ
23/24Z - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T
23/24Z - Wstępna obróbka miazgi i moszczu przed fermentacją T.1s.WOMF.SP.TENOY.T
23/24Z - Zakładanie winnicy i winiarni T.1s.ZWIW.SP.TENOY.O
23/24L - Analiza sensoryczna i ocena degustacyjna T.2s.ASOD.SP.TENOY.T
23/24L - Cydry, wina owocowe i wina specjalne T.2s.CWWS.SP.TENOY.T
23/24L - Dojrzewanie, stabilizacja i rozlew wina T.2s.DSRW.SP.TENOY.T
23/24L - Egzamin końcowy T.2s.EGKO.SP.TENOY.O
23/24L - Fermentacja jabłkowo-mlekowa T.2s.FJML.SP.TENOY.T
23/24L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTZ.T
23/24L - Maszyny i urządzenia w winiarstwie T.2s.MIUW.SP.TENOY.T
23/24L - Miodosytnictwo T.2s.MIOD.SP.TENOY.T
23/24L - Praktyka produkcyjna T.2s.PRPR.SP.TENOY.O
23/24L - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
23/24L - Seminarium - semestr 2 T.2s.SEM2.SP.TENOY.T
23/24L - Substancje przeciwutleniające i biostymulujące O.F3.SPB.SM.OBTSZ
23/24L - Uprawa i ochrona roślin winiarskich T.2s.UORW.SP.TENOY.O
23/24L - Wady i choroby wina T.2s.WICW.SP.TENOY.T
24/25Z - Elektyw VIII: Technologia gorzelnicza T.F5.EL82.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Napoje fermentowane i niefermentowane T.5s.NFIN.SI.TTZTZ.T
24/25Z - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T
24/25L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTZ.T
24/25L - Napoje alkoholowe w gastronomii T.4s.NAWG.NI.TGCXZ.T
24/25L - Napoje alkoholowe w gastronomii T.4s.NAWG.SI.TGCXZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09Z - Elektyw V-Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
08/09L - Bioaktywne składniki żywności funkcjonalnej B.W6T.BSKZF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
08/09L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
08/09L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Elektyw V-Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEBSJ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWSC.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Bioaktywne składniki żywności funkcjonalnej B.W6T.BSKZF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.KTF.09E21.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Chromatograficzne metody analizy żywności B.F2.CHM.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.KTF.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEBSJ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.KTF.09E21.SM.TTZTF:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
10/11L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12Z - Elektyw kierunkowy V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEBSJ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12L - Chromatograficzne metody analizy żywności B.F2.CHM.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12L - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
11/12L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
12/13Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09EK2.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09EK1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.KTF.09E21.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEBSJ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13Z - Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach B.ZF2.SPB.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Bioaktywne składniki żywności funkcjonalnej B.W6T.BSKZF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Broń biologiczna i bioterroryzm T.KTF.09E13.SM.TTZTF:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
12/13L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
12/13L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09NAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14Z - Elektyw kierunkowy V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw kierunkowy V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09EK1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.KTF.09E21.SM.TTZTF:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEBSJ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Broń biologiczna i bioterroryzm T.KTF.09E13.SM.TTZTF:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
13/14L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Elektyw kierunkowy V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw kierunkowy V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09EK1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.KTF.09E31.SM.TTZTF:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEBSJ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach B.ZF2.SPB.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw 3: Biotechnologiczne metody przetwarzania odpadów T.KTF.09L31.SI.TTZIX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Broń biologiczna i bioterroryzm T.KTF.09E13.SM.TTZTF:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
14/15L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Chromatograficzne metody analizy żywności B.F2.CHM.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.KTF.09E01.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw kierunkowy V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw kierunkowy V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09EK1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.KTF.09E31.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEBSJ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach B.ZF2.SPB.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Substancje dodatkowe i suplementy w żywności T.KTF.09E12.SM.TTZTF:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
15/16L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWSC.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWSC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.KTF.SDIPM.SM.TTZTF:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.EPPNA.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw kierunkowy V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09EK1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny II: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F3.ES23.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
16/17L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTF.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F2.ES31.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.2s.TSP3.SM.TTZTF.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
17/18L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.6s.GEWS.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTF.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Substancje przeciwutleniające i biostymulujące B.F3.SUB.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Wstępna obróbka miazgi i moszczu przed fermentacją T.1s.WOMF.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Cydry, wina owocowe i wina specjalne T.2s.CWWS.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F2.ES31.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.2s.TSP3.SM.TTZTF.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw VIII: Podstawy produkcji wina T.F4.EL81.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Broń biologiczna i bioterroryzm T.F3.ES12.SM.TTZTF.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
18/19L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
18/19L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.6s.GEWS.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
18/19L - Substancje przeciwutleniające i biostymulujące B.F3.SUB.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Cydry, wina owocowe i wina specjalne T.2s.CWWS.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów B.2s.DPF.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIf.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Elektyw 9: Gospodarka wodna, energetyczna i ściekowa T.F6.9EL1.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
19/20L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
19/20L - Substancje przeciwutleniające i biostymulujące B.F3.SUB.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Cydry, wina owocowe i wina specjalne T.2s.CWWS.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów O.2s.DPF.SM.OBTAZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL52.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIf.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów O.2s.DPF.SM.OBTAZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw V: Produkcja napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw VIII: Technologia gorzelnicza T.F5.EL82.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 N: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F2.ES31.SM.TTZNZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Napoje fermentowane i niefermentowane T.5s.NFIN.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III N: Technologia napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.2s.TSP3.SM.TTZNZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Wstępna obróbka miazgi i moszczu przed fermentacją T.1s.WOMF.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22L - Cydry, wina owocowe i wina specjalne T.2s.CWWS.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw 9: Energia i woda w przemyśle spożywczym T.F6.9EL2.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
21/22L - Substancje przeciwutleniające i biostymulujące O.F3.SPB.SM.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna III H: Technologia napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.2s.TSP3.NM.TTZHZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów O.2s.DPF.SM.OBTAZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw V: Produkcja napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw VIII: Technologia gorzelnicza T.F5.EL82.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny 3 N: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F2.ES31.SM.TTZNZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny III H: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F3.ES31.NM.TTZHZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III N: Technologia napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.2s.TSP3.SM.TTZNZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Wstępna obróbka miazgi i moszczu przed fermentacją T.1s.WOMF.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Cydry, wina owocowe i wina specjalne T.2s.CWWS.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw 9: Energia i woda w przemyśle spożywczym T.F6.9EL2.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Diagnostyka procesów fermentacyjnych i napojów O.2s.DPF.SM.OBTAZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL52.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw VIII: Technologia gorzelnicza T.F5.EL82.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Analiza sensoryczna i ocena degustacyjna T.2s.ASOD.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24L - Cydry, wina owocowe i wina specjalne T.2s.CWWS.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw 9: Energia i woda w przemyśle spożywczym T.F6.9EL2.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24L - Substancje przeciwutleniające i biostymulujące O.F3.SPB.SM.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Napoje fermentowane i niefermentowane T.5s.NFIN.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
24/25L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25L - Napoje alkoholowe w gastronomii T.4s.NAWG.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25L - Napoje alkoholowe w gastronomii T.4s.NAWG.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Imiona
Tomasz Paweł
Nazwisko
Tarko
Stopnie i tytuły
prof. dr hab. inż.
PBN ID
1540841