Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna
dr hab. inż.

Tomasz Tarko

prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.

Podstawowe informacje o użytkowniku

profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
Kierownik Studiów Podyplomowych w jednostce Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii

Terminy konsultacji dla studentów

konsultacje zdalne:

wtorek 11.00-13.00

Koordynowane przedmioty

17/18L - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T
18/19Z - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
18/19L - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T
18/19L - Miodosytnictwo T.1s.MIOD.SP.TENOY.T
18/19L - Obliczenia winiarskie T.1s.OBLW.SP.TENOY.T
18/19L - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T
19/20Z - Egzamin końcowy T.2s.EGKO.SP.TENOY.O
19/20Z - Praktyka produkcyjna T.1s.PRPR.SP.TENOY.O
19/20Z - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
19/20Z - Wady i choroby wina T.2s.WICW.SP.TENOY.T
20/21Z - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T
20/21Z - Miodosytnictwo T.1s.MIOD.SP.TENOY.T
20/21Z - Obliczenia winiarskie T.1s.OBLW.SP.TENOY.T
20/21Z - Winifikacja O.2s.WNF.SM.OOWXZ
20/21L - Egzamin końcowy T.2s.EGKO.SP.TENOY.O
20/21L - Praktyka produkcyjna T.1s.PRPR.SP.TENOY.O
20/21L - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
20/21L - Wady i choroby wina T.2s.WICW.SP.TENOY.T
20/21L - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T
21/22Z - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T
21/22Z - Obliczenia winiarskie T.1s.OBLW.SP.TENOY.T
21/22Z - Praktyka produkcyjna T.1s.PRPR.SP.TENOY.O
21/22Z - Seminarium - semestr 1 T.1s.SEM1.SP.TENOY.T
21/22Z - Winifikacja O.2s.WNF.SM.OOWXZ
21/22Z - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T
21/22L - Egzamin końcowy T.2s.EGKO.SP.TENOY.O
21/22L - Miodosytnictwo T.2s.MIOD.SP.TENOY.T
21/22L - Praktyka produkcyjna T.2s.PRPR.SP.TENOY.O
21/22L - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
21/22L - Seminarium - semestr 2 T.2s.SEM2.SP.TENOY.T
21/22L - Wady i choroby wina T.2s.WICW.SP.TENOY.T
22/23Z - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T
22/23Z - Obliczenia winiarskie T.1s.OBLW.SP.TENOY.T
22/23Z - Praktyka produkcyjna T.1s.PRPR.SP.TENOY.O
22/23Z - Seminarium - semestr 1 T.1s.SEM1.SP.TENOY.T
22/23Z - Winifikacja O.2s.WNF.SM.OOWXZ
22/23Z - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T
22/23L - Egzamin końcowy T.2s.EGKO.SP.TENOY.O
22/23L - Miodosytnictwo T.2s.MIOD.SP.TENOY.T
22/23L - Praktyka produkcyjna T.2s.PRPR.SP.TENOY.O
22/23L - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
22/23L - Seminarium - semestr 2 T.2s.SEM2.SP.TENOY.T
22/23L - Wady i choroby wina T.2s.WICW.SP.TENOY.T
23/24Z - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T
23/24Z - Obliczenia winiarskie T.1s.OBLW.SP.TENOY.T
23/24Z - Praktyka produkcyjna T.1s.PRPR.SP.TENOY.O
23/24Z - Seminarium - semestr 1 T.1s.SEM1.SP.TENOY.T
23/24Z - Winifikacja O.2s.WNF.NM.OOWXZ
23/24Z - Winifikacja O.2s.WNF.SM.OOWXZ
23/24Z - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T
23/24L - Egzamin końcowy T.2s.EGKO.SP.TENOY.O
23/24L - Miodosytnictwo T.2s.MIOD.SP.TENOY.T
23/24L - Praktyka produkcyjna T.2s.PRPR.SP.TENOY.O
23/24L - Projektowanie winiarni T.2s.PRWI.SP.TENOY.T
23/24L - Seminarium - semestr 2 T.2s.SEM2.SP.TENOY.T
23/24L - Wady i choroby wina T.2s.WICW.SP.TENOY.T

Prowadzone przedmioty

17/18L - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T: Wykład (grupa 1)
18/19L - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T: Wykład (grupa 1)
20/21L - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T: Wykład (grupa 1)
21/22Z - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T: Wykład (grupa 1)
22/23Z - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T: Wykład (grupa 1)
23/24Z - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T: Wykład (grupa 1)
Imiona
Tomasz Paweł
Nazwisko
Tarko
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. prof. URK
PBN ID
1540841
Przejdź do planu
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)