profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr hab. inż.
Jacek Słupski
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Poniedziałek 8.00-10.00,
Piątek 10.00-12.00
online: https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a04f9c9b486ea4d73a2b75bf589cd33b5%40thread.tacv2/conversations?groupId=3b604d75-a12a-4f0f-8834-d782158c0018&tenantId=128fe9d3-f95e-4a5f-8391-f1c6365e7278
Kod zespołu: 5v3nvq7
Zainteresowania
Ocena wpływu warunków pozyskania surowca, czasu i warunków składowania przed przerobem, gatunku, odmiany i części użytkowej na przydatność owoców, warzyw i grzybów do konserwowania oraz sposobu obróbki wstępnej, warunków utrwalania, czasu i warunków składowania otrzymanych produktów i sposobu przygotowania do spożycia na zawartość w nich składników odżywczych, funkcjonalnych oraz składników niepożądanych w żywności.
Koordynowane przedmioty
08/09L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW4.SI.TTZCX
09/10L - Elektyw Specjalizacyjny I. Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.9S01O.NM.TTZTO
09/10L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX
09/10L - Pracownia magisterska T.SPO.P03XO.NM.TTZTO
09/10L - Pracownia magisterska T.SPO.P05XO.NM.TTZTO
10/11Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji owocó i warzyw mało przetworzonych T.SPO.09E34.SM.TTZTO
10/11Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX
10/11L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX
10/11L - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.09E24.SM.TTZTO
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO
11/12Z - Elektyw VI: Towaroznawcza ocena konserw i przetworów z owoców i warzyw T.SPO.09E02.SI.TTWTX
11/12L - Elektyw VI: Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW5.SI.TTZBX
12/13L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09EK2.SI.TTZDX
12/13L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.09E24.SM.TTZTO
13/14L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX
13/14L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.09EK1.SI.TTZDX
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO
14/15Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09E62.SI.TTDXX
14/15Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZDX
14/15L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX
14/15L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO
15/16Z - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.09E61.SI.TTDXX
15/16Z - Elektyw kierunkowy II: Kształtowanie jakości żywności nisko przetworzonej i wygodnej T.F2.EK21.SM.TJBJY.T
15/16Z - Systemy bezpieczeństwa żywności T.SPO.SYSBZ.SI.TTDXX
15/16Z - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.NM.TTZTO.T
15/16Z - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.NM.TTZTO.T
15/16L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX
15/16L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZTO.T
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZTO.T
16/17Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T
16/17Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09E62.SI.TTDXX
16/17Z - Elektyw kierunkowy II: Kształtowanie jakości żywności nisko przetworzonej i wygodnej T.F2.EK21.SM.TJBJY.T
16/17Z - Systemy bezpieczeństwa żywności T.SPO.SYSBZ.SI.TTDXX
16/17L - Elektyw IV: Produkcja olejów i tłuszczów stałych T.F6.EL42.SI.TJBJY.T
16/17L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZTO.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZTO.T
17/18Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T
17/18Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDX.T
17/18Z - Systemy bezpieczeństwa żywności T.SPO.SYSBZ.SI.TTDXX
17/18Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo żywności nisko przetworzonej i wygodnej T.F5.ELT2.SI.TTWTX.T
17/18L - Elektyw IV: Produkcja olejów i tłuszczów stałych T.F6.EL42.SI.TJBJY.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.F3.ES21.SM.TTZTO.T
17/18L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZIX.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZTO.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZTO.T
18/19Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T
18/19Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDX.T
18/19Z - Elektyw kierunkowy II: Kształtowanie jakości soków i nektarów z owoców i warzyw T.F2.EK29.SM.TJBJY.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.F2.ES31.SM.TTZTO.T
18/19Z - Systemy bezpieczeństwa żywności T.7s.SYBZ.SI.TTDDX.T
18/19L - Elektyw III: Surowce i technologie w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów T.F4.EL32.SI.TBSBY.T
18/19L - Elektyw IV: Produkcja olejów i tłuszczów stałych T.F6.EL42.SI.TJBJY.T
18/19L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZIX.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZTO.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZTO.T
19/20Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T
19/20Z - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL62.SI.TTDDX.T
19/20Z - Systemy bezpieczeństwa żywności T.7s.SYBZ.SI.TTDDX.T
19/20L - Elektyw III: Podstawy przetwórstwa owoców, warzyw i grzybów T.F4.EL31.SI.TBSBY.T
19/20L - Elektyw IV: Produkcja olejów i tłuszczów stałych T.F6.EL42.SI.TJBJY.T
19/20L - Elektyw ogólny 1: Produkcja soków, nektarów i napojów z owoców i warzyw T.F6.EO12.SI.TBSBY.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.F3.ES21.SM.TTZTO.T
19/20L - Technologia specjalizacyjna I K: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZKZ.T
19/20L - Technologia specjalizacyjna II K: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZKZ.T
20/21Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T
20/21Z - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL62.SI.TTDDX.T
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 K: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.F2.ES33.SM.TTZKZ.T
20/21Z - Systemy bezpieczeństwa żywności T.7s.SYBZ.SI.TTDDX.T
20/21L - Elektyw IV: Produkcja olejów i tłuszczów stałych T.F6.EL42.SI.TJBJY.T
20/21L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZOX.T
20/21L - Technologia specjalizacyjna I K: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZKZ.T
20/21L - Technologia specjalizacyjna II K: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZKZ.T
21/22Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDZ.T
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 K: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.F2.ES33.SM.TTZKZ.T
21/22Z - Systemy bezpieczeństwa żywności T.7s.SYBZ.SI.TTDDX.T
21/22L - Elektyw III: Podstawy przetwórstwa owoców, warzyw i grzybów T.F6.EL31.SI.TBSBZ.T
21/22L - Technologia specjalizacyjna I K: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZKZ.T
21/22L - Technologia specjalizacyjna II K: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZKZ.T
22/23Z - Elektyw 12: Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.F7.E122.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny 3 K: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.F2.ES33.SM.TTZKZ.T
22/23Z - Systemy bezpieczeństwa żywności T.7s.SYBZ.SI.TTDDZ.T
22/23L - Elektyw III: Podstawy przetwórstwa owoców, warzyw i grzybów T.F6.EL31.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Elektyw 12: Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.F7.E121.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F3.EL62.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Systemy bezpieczeństwa żywności T.7s.SYBZ.SI.TTDDZ.T
23/24L - Elektyw III: Technologia i higiena produktów owocowo-warzywnych T.F6.EL32.SI.TBSBZ.T
23/24L - Elektyw ogólny 1: Produkcja soków, nektarów i napojów z owoców i warzyw T.F6.EO12.SI.TBSBZ.T
23/24L - Technologia specjalizacyjna I K: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZKZ.T
23/24L - Technologia specjalizacyjna II K: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZKZ.T
24/25Z - Elektyw 12: Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.F7.E122.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F3.EL62.SI.TTDDZ.T
24/25Z - Grafika i carving w owocach i warzywach T.3s.GCOW.NI.TGCXZ.T
24/25Z - Grafika i carving w owocach i warzywach T.3s.GCOW.SI.TGCXZ.T
24/25Z - Systemy bezpieczeństwa żywności T.7s.SYBZ.SI.TTDDZ.T
24/25L - Elektyw ogólny 1: Produkcja soków, nektarów i napojów z owoców i warzyw T.F6.EO12.SI.TBSBZ.T
Prowadzone przedmioty
07/08L - Elektyw Specjalizacyjny I. Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.9S01O.NM.TTZTO:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09L - Elektyw Specjalizacyjny I. Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.9S01O.NM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW4.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Technologia przetwórstwa owocó i warzyw T.SPO.TS1OW.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw Specjalizacyjny I. Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.9S01O.NM.TTZTO:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw SpecjalizacyjnyII.Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.9S02O.SM.TTZTO:
Ćwiczenia (grupa 1)
09/10L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw VI: Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09POW.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw kierunkowy VI: Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9TPPO.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Kontrola jakości żywności prozdrowotnej T.SPO.09E12.SM.TTZTP:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.MAZ.SZBZY.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
10/11L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
10/11L - Elektyw kierunkowy VI. Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW5.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.09E24.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.SPO.SYST1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Elektyw VI: Towaroznawcza ocena konserw i przetworów z owoców i warzyw T.SPO.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Standardy Unii Europejskiej T.SPO.STAND.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
11/12L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Elektyw kierunkowy VI. Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW5.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.MAZ.SZBZY.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw VI: Towaroznawcza ocena konserw i przetworów z owoców i warzyw T.SPO.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.09E24.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09EK2.SI.TTZDX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
12/13L - Standardy bezpieczeństwa żywności T.SPO.STBZY.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.SPO.SYST1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw VI: Towaroznawcza ocena konserw i przetworów z owoców i warzyw T.SPO.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.09E24.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Standardy Unii Europejskiej T.SPO.STAND.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.09EK1.SI.TTZDX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Standardy bezpieczeństwa żywności T.SPO.STBZY.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09E62.SI.TTDXX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw VI: Towaroznawstwo produktów owocowo-warzywnych T.SPO.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZDX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
14/15L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.09E61.SI.TTDXX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw VI: Towaroznawcza ocena konserw i przetworów z owoców i warzyw T.SPO.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw kierunkowy II: Kształtowanie jakości żywności nisko przetworzonej i wygodnej T.F2.EK21.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.NM.TTZTO.T:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.NM.TTZTO.T:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.SPO.SYST1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZTO.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW5.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
16/17Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09E62.SI.TTDXX:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw kierunkowy II: Kształtowanie jakości żywności nisko przetworzonej i wygodnej T.F2.EK21.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.6s.SZBZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZTO.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw VI: Towaroznawcza ocena konserw i przetworów z owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Systemy zapewnienia bezpieczeństwa żywności T.1s.SZBZ.SP.TJSGY.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo żywności nisko przetworzonej i wygodnej T.F5.ELT2.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.F3.ES21.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZIX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.6s.SZBZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZTO.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw kierunkowy II: Kształtowanie jakości soków i nektarów z owoców i warzyw T.F2.EK29.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.F2.ES31.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw III: Surowce i technologie w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów T.F4.EL32.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19L - Specialization technology II: Modern technologies in fruit and vegetable processing T.F1a.T21.SM.TTZYY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZIX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.6s.SZBZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZTO.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL62.SI.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw III: Podstawy przetwórstwa owoców, warzyw i grzybów T.F4.EL31.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw ogólny 1: Produkcja soków, nektarów i napojów z owoców i warzyw T.F6.EO12.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.F3.ES21.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I K: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II K: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZKZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II Z: Modern technologies in fruit and vegetable processing T.F1a.T21.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21Z - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL62.SI.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 K: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.F2.ES33.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III K: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU25.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZOX.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.6s.SZBZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I K: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II K: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZKZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 K: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.F2.ES33.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III K: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
21/22Z - Zarządzanie produkcją i usługami A.s5.ZPUXX.SI.AZPXZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
21/22L - Elektyw III: Podstawy przetwórstwa owoców, warzyw i grzybów T.F6.EL31.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU25.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna I K: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna II K: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZKZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 12: Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.F7.E122.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.NI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU12.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny 3 K: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.F2.ES33.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III K: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
22/23Z - Zarządzanie produkcją i usługami A.s5.ZPUXX.NI.TILXZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
22/23Z - Zarządzanie produkcją i usługami A.s5.ZPUXX.SI.AZPXZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
22/23Z - Zarządzanie produkcją i usługami A.s5.ZPUXX.SI.TILXZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
22/23L - Elektyw III: Podstawy przetwórstwa owoców, warzyw i grzybów T.F6.EL31.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F2.HU22.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Specialization technology II Z: Modern technologies in fruit and vegetable processing T.F1a.T23.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Elektyw 12: Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.F7.E121.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F3.EL62.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw VI: Surowce i technologie w przetwórstwie owocowo-warzywnym T.F5.EL62.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.NI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Zarządzanie produkcją i usługami A.s5.ZPUXX.NI.TILXZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
23/24Z - Zarządzanie produkcją i usługami A.s5.ZPUXX.SI.AZPXZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
23/24Z - Zarządzanie produkcją i usługami A.s5.ZPUXX.SI.TILXZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
23/24L - Elektyw III: Technologia i higiena produktów owocowo-warzywnych T.F6.EL32.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw ogólny 1: Produkcja soków, nektarów i napojów z owoców i warzyw T.F6.EO12.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Technologia specjalizacyjna I K: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZKZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Technologia specjalizacyjna II K: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZKZ.T:
Wykład (grupa 1)
24/25Z - Grafika i carving w owocach i warzywach T.3s.GCOW.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Grafika i carving w owocach i warzywach T.3s.GCOW.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Imiona
Jacek Władysław
Nazwisko
Słupski
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. prof. URK
PBN ID
959017