![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr
Łukasz Skoczylas
prof. UR
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje zdalne
poniedziałek 10-12
Prowadzone przedmioty
19/20Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
17/18Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo żywności nisko przetworzonej i wygodnej T.F5.ELT2.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Elektyw kierunkowy VI. Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW5.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 9)
20/21Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIi.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21Z - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL62.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
18/19L - Specialization technology II: Modern technologies in fruit and vegetable processing T.F1a.T21.SM.TTZYY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw VI: Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL61.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F6.EL61.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I K: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II Z: Modern technologies in fruit and vegetable processing T.F1a.T21.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Kształtowanie jakości produktów pochodzenia roślinnego T.F3.ES12.SM.TTZTO.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw VI: Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL61.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW4.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Elektyw kierunkowy VI. Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW5.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
17/18L - Elektyw VI: Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL61.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw V: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.09E52.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.09E61.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny II: Kształtowanie jakości surowców i produktów pochodzenia roślinnego T.F3.ES21.NM.TTZTO.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09E62.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW5.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
13/14L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.09EK1.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14L - Elektyw kierunkowy VI. Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW5.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I K: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8)
20/21L - Elektyw VI: Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL61.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL62.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Elektyw V: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09E51.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09E62.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
15/16L - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.NM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW4.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw kierunkowy VI. Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW5.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.SPO.SDIPM.SM.TTZTO:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)