![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab. inż.
Stanisław Kowalski
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
poniedziałek 9:00 - 10:30
konsultacje poprzez MS TEAMS: proszę pisać na czacie
Zainteresowania
Koordynowane przedmioty
06/07L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.KTW.DTOXW.NM.TTZTW
07/08L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.KTW.DTOXZ.NM.TTZTZ
09/10L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTW
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.KTW.9SLO2.NM.TTZTW
10/11Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Analiza towaroznawcza i właściwości fizykochemiczne miodów T.KTW.09T21.SI.TTWTX
10/11L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX
10/11L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.KTW.BPPRD.SI.TTZDX
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTW
10/11L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Węglowodanowe i białkowe biopolimery w technologii żywności T.KTW.09E11.SM.TTZTW
10/11L - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.KTW.09E21.SM.TTTW
10/11L - Modern Aspects of Carbohydrates Chemistry and Technology E.2.MACT.SC.ECTIE.T
11/12Z - Elektyw ogólny: Węglowodanowe i białkowe biopolimery w technologii żywności T.KTW.09EO3.SI.TTZTX
11/12L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX
11/12L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.KTW.BPPRD.SI.TTZDX
11/12L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX
11/12L - Modern Aspects of Carbohydrates Chemistry and Technology E.2.MACT.SC.ECTIE.T
12/13Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTW
12/13Z - Elektyw ogólny: Węglowodanowe i białkowe biopolimery w technologii żywności T.KTW.09EO3.SI.TTZTX
12/13Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Analiza towaroznawcza i właściwości fizykochemiczne miodów T.KTW.09T31.SI.TTWTX
12/13L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX
12/13L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX
12/13L - Elektyw kierunkowy I: Podstawy przemysłów węglowodanowych T.KTW.6RWWX.SI.TTZDX
12/13L - Modern Aspects of Carbohydrates Chemistry and Technology E.2.MACT.SC.ECTIE.T
13/14Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.KTW.BPPRI.SI.TTZIX
13/14Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTW
13/14Z - Elektyw kierunkowy I - Przetwórstwo Węglowodanów T.KTW.9RWWX.NI.TTZTX
13/14Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Analiza towaroznawcza i właściwości fizykochemiczne miodów T.KTW.09T31.SI.TTWTX
13/14L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX
13/14L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX
13/14L - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.KTW.09EK1.SI.TTZDX
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.KTW.09E21.SM.TTTW
14/15Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.KTW.BPPRI.SI.TTZIX
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTW
14/15Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.KTW.09E11.SI.TTDXX
14/15Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Analiza towaroznawcza i właściwości fizykochemiczne miodów T.KTW.09T31.SI.TTWTX
14/15L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX
14/15L - Elektyw I: Technologie otrzymywania produktów węglowodanowych T.KTW.PRZWW.SI.TTZCX
14/15L - Elektyw kierunkowy I: Chromatograficzne metody analizy produktów piekarskich i ciastkarskich T.F1.EK11.SM.TJBJY.T
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.KTW.09E21.SM.TTTW
14/15L - Modern Aspects of Carbohydrates Chemistry and Technology E.2.MACT.SC.ECTIE.T
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.KTW.DOIAD.SM.TTZTW
15/16Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.KTW.09E11.SI.TTDXX
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.KTW.9SLO2.NM.TTZTW
15/16L - Elektyw I: Technologie otrzymywania produktów węglowodanowych T.KTW.PRZWW.SI.TTZCX
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.KTW.09E21.SM.TTTW
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTW.T
16/17Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.KTW.09E11.SI.TTDXX
16/17L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.2s.BPPR.SI.TTZCX.T
16/17L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTW.T
17/18Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDX.T
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny II: Termiczne przemiany węglowodanów i ich wpływ na jakość produktów spożywczych T.F2.ES21.SM.TJBJW.T
17/18Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Analiza towaroznawcza i właściwości fizykochemiczne miodów T.F5.ELT1.SI.TTWTX.T
17/18L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.2s.BPPR.SI.TTZCX.T
17/18L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCX.T
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTW.T
18/19Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDX.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny II: Termiczne przemiany węglowodanów i ich wpływ na jakość produktów spożywczych T.F2.ES21.SM.TJBJW.T
18/19L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.2s.BPPR.SI.TTZCX.T
18/19L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T
18/19L - Elektyw I: Technologie otrzymywania produktów węglowodanowych T.F6.EL12.SI.TTZCX.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Węglowodanowe i białkowe biopolimery w technologii żywności T.F3.ES14.SM.TTZTW.T
19/20Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDX.T
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny II: Termiczne przemiany węglowodanów i ich wpływ na jakość produktów spożywczych T.F2.ES21.SM.TJBJW.T
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Chromatograficzne metody analizy sacharydów T.F2.ES31.SM.TTZTW.T
19/20L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCX.T
19/20L - Elektyw kierunkowy I: Chromatograficzne metody analizy produktów piekarskich i ciastkarskich T.F3.EK11.SM.TJBJY.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Węglowodanowe i białkowe biopolimery w technologii żywności T.F3.ES14.SM.TTZTW.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.F3.ES21.SM.TTZTW.T
20/21Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDX.T
20/21Z - Elektyw kierunkowy I: Chromatograficzne metody analizy żywności T.F2.EK1n.SM.TTZXZ.T
20/21Z - Elektyw kierunkowy I: Natural sweeteners T.F2a.E11.SM.TFTZZ.T
20/21Z - Elektyw kierunkowy II: Środki słodzące T.F2.EK2l.SM.TTZXZ.T
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny II F: Środki słodzące T.F3.ES22.NM.TTZFZ.T
20/21L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCX.T
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 M: Środki słodzące T.F3.ES21.SM.TTZMZ.T
21/22Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDZ.T
21/22Z - Elektyw ogólny: Naturalne środki słodzące T.F7.ELO2.SI.TJBJY.T
21/22L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCZ.T
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 2 O: Środki słodzące T.F3.ES24.SM.TTZOZ.T
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 2 R: Środki słodzące jako składniki kształtujące jakość produktów T.F3.ES22.SM.TTZRZ.T
22/23Z - Elektyw 1: Naturalne i syntetyczne środki słodzące T.F2.1EL6.SM.TTDXZ.T
22/23Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.NI.TTZTZ.T
22/23Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZXZ.T
22/23L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCZ.T
23/24Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F3.EL11.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.NI.TTZTZ.T
23/24Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZXZ.T
23/24L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCZ.T
Prowadzone przedmioty
07/08L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
07/08L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.KTW.DTOXZ.NM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
08/09L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.KTW.DTOXW.NM.TTZTW:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.KTW.DTOXZ.NM.TTZTZ:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09L - Elektyw specjalizacyjny I: Naturalne środki słodzące T.KTW.9SLO1.NM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw I - Technologia przemysłów węglowodanowych T.KTW.9RWWX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWWD.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9WGLD.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody badań polisacharydów T.KTW.9NMBP.NM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy I - Przetwórstwo Węglowodanów T.KTW.9RWWX.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.KTW.9SLO2.NM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Analiza towaroznawcza i właściwości fizykochemiczne miodów T.KTW.09T21.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
10/11L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.KTW.BPPRD.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Węglowodanowe i białkowe biopolimery w technologii żywności T.KTW.09E11.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.KTW.09E21.SM.TTTW:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Modern Aspects of Carbohydrates Chemistry and Technology E.2.MACT.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
11/12Z - Elektyw kierunkowy I - Przetwórstwo Węglowodanów T.KTW.9RWWX.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Elektyw ogólny: Węglowodanowe i białkowe biopolimery w technologii żywności T.KTW.09EO3.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.KTW.BPPRD.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Modern Aspects of Carbohydrates Chemistry and Technology E.2.MACT.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw I - Technologia przemysłów węglowodanowych T.KTW.9RWWX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
12/13Z - Elektyw kierunkowy I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13Z - Elektyw ogólny: Węglowodanowe i białkowe biopolimery w technologii żywności T.KTW.09EO3.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Chromatograficzne metody analizy sacharydów T.KTW.09E31.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Analiza towaroznawcza i właściwości fizykochemiczne miodów T.KTW.09T31.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13L - Elektyw kierunkowy I: Podstawy przemysłów węglowodanowych T.KTW.6RWWX.SI.TTZDX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.KTW.09E21.SM.TTTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Modern Aspects of Carbohydrates Chemistry and Technology E.2.MACT.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.KTW.BPPRI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTW:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14Z - Elektyw kierunkowy I - Przetwórstwo Węglowodanów T.KTW.9RWWX.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Analiza towaroznawcza i właściwości fizykochemiczne miodów T.KTW.09T31.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14L - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.KTW.09EK1.SI.TTZDX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.KTW.09E21.SM.TTTW:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.KTW.BPPRI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.KTW.DOSAD.SM.TTZTW:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.KTW.09E11.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP11.NM.TTZTW:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Analiza towaroznawcza i właściwości fizykochemiczne miodów T.KTW.09T31.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15L - Elektyw I: Technologie otrzymywania produktów węglowodanowych T.KTW.PRZWW.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw kierunkowy I: Chromatograficzne metody analizy produktów piekarskich i ciastkarskich T.F1.EK11.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Węglowodanowe i białkowe biopolimery w technologii żywności T.KTW.09E11.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.KTW.09E21.SM.TTTW:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Modern Aspects of Carbohydrates Chemistry and Technology E.2.MACT.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.KTW.DOIAD.SM.TTZTW:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.KTW.09E11.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.KTW.9SLO2.NM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Analiza towaroznawcza i właściwości fizykochemiczne miodów T.KTW.09T31.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.2s.BPPR.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Elektyw I: Technologie otrzymywania produktów węglowodanowych T.KTW.PRZWW.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.KTW.09E21.SM.TTTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Modern Aspects of Carbohydrates Chemistry and Technology E.2.MACT.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.KTW.SDIPM.SM.TTZTW:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.KTW.09E11.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.2s.BPPR.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw kierunkowy I: Analiza polisacharydowych składników żywności T.F3.EK13.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.F3.ES21.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
17/18Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw ogólny: Węglowodanowe i białkowe biopolimery w produkcji bezpiecznej żywności T.F7.ELO1.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny II: Termiczne przemiany węglowodanów i ich wpływ na jakość produktów spożywczych T.F2.ES21.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Cyklodekstryny T.F2.ES32.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Analiza towaroznawcza i właściwości fizykochemiczne miodów T.F5.ELT1.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.2s.BPPR.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw kierunkowy I: Chromatograficzne metody analizy produktów piekarskich i ciastkarskich T.F3.EK11.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.F3.ES21.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
18/19Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny II: Termiczne przemiany węglowodanów i ich wpływ na jakość produktów spożywczych T.F2.ES21.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Chromatograficzne metody analizy sacharydów T.F2.ES31.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Moduł kierunkowy 1: Biologiczne podstawy produkcji surowców dla browarnictwa T.F1.MK11.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.2s.BPPR.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19L - Elektyw I: Technologie otrzymywania produktów węglowodanowych T.F6.EL12.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw kierunkowy I: Chromatograficzne metody analizy produktów piekarskich i ciastkarskich T.F3.EK11.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Węglowodanowe i białkowe biopolimery w technologii żywności T.F3.ES14.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.F3.ES21.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny II: Termiczne przemiany węglowodanów i ich wpływ na jakość produktów spożywczych T.F2.ES21.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Chromatograficzne metody analizy sacharydów T.F2.ES31.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Optional course I: Natural sweeteners T.F2a.O12.SM.TTZYY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw kierunkowy I: Chromatograficzne metody analizy produktów piekarskich i ciastkarskich T.F3.EK11.SM.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Węglowodanowe i białkowe biopolimery w technologii żywności T.F3.ES14.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.F3.ES21.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.2s.PTSR.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJW.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw kierunkowy I: Chromatograficzne metody analizy żywności T.F2.EK1n.SM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw kierunkowy I: Natural sweeteners T.F2a.E11.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 M: Środki słodzące T.F3.ES21.SM.TTZMZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.2s.PTSR.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22Z - Elektyw I: Surowce węglowodanowe w technologii żywności T.F5.EL1.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
21/22Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 2 O: Środki słodzące T.F3.ES24.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 2 R: Środki słodzące jako składniki kształtujące jakość produktów T.F3.ES22.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.2s.PTSR.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Biopreparaty jako możliwość fortyfikowania produktów spożywczych O.F5.BFP.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 1: Naturalne i syntetyczne środki słodzące T.F2.1EL6.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Biopreparaty jako możliwość fortyfikowania produktów spożywczych O.F5.BFP.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F3.EL11.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Optional course (main field) I: Natural sweeteners T.F2a.E14.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)