adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr
Małgorzata Makarewicz
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
konsultacje:
wtorek 10.00-12.00
Koordynowane przedmioty
08/09Z - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKNX.NI.TTZTX
11/12Z - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKN1.NI.TTZTX
11/12L - Diagnostyka mikrobiologiczna chorób człowieka B.F3.DMC.SM.BBTSX
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Mikrobiologia techniczna T.KTF.TSP01.SM.TTZTF
12/13Z - Mikrobiologia T.KTF.MIKBT.SI.TTWTX
12/13Z - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKN1.NI.TTZTX
12/13Z - Żywienie, a choroby cywilizacyjne B.F2.ZCC.SM.BBTSX
12/13L - Diagnostyka mikrobiologiczna chorób człowieka B.F3.DMC.SM.BBTSX
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Mikrobiologia techniczna T.KTF.TSP01.SM.TTZTF
13/14Z - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKN1.NI.TTZTX
13/14Z - Żywienie, a choroby cywilizacyjne B.F2.ZCC.SM.BBTSX
13/14L - Diagnostyka mikrobiologiczna chorób człowieka B.F3.DMC.SM.BBTSX
14/15Z - Diagnostyka szczepów przemysłowych drożdży B.F2.DID.SM.BBTSA
14/15Z - Żywienie, a choroby cywilizacyjne B.F2.ZCC.SM.BBTSX
14/15L - Diagnostyka mikrobiologiczna chorób człowieka B.F3.DMC.SM.BBTSX
15/16L - Diagnostyka mikrobiologiczna chorób człowieka B.F3.DMC.SM.BBTSX
17/18L - Diagnostyka mikrobiologiczna chorób człowieka B.F3.DMC.SM.BBTSX
18/19L - Diagnostyka mikrobiologiczna chorób człowieka B.F3.DMC.SM.BBTSX
18/19L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX
19/20L - Diagnostyka mikrobiologiczna chorób człowieka B.F3.DMC.SM.BBTSX
19/20L - Elektyw 1: Podstawy bioprocesów w przemyśle spożywczym T.F4.1EL1.SI.TTZOX.T
19/20L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX
20/21L - Podstawy biotechnologii przemysłowej O.4s.PBP.SI.OBTSZ
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 1 N: Diagnostyka mikrobiologiczna T.F3.ES15.SM.TTZNZ.T
21/22L - Podstawy biotechnologii przemysłowej O.4s.PBP.SI.OBTSZ
22/23L - Podstawy biotechnologii przemysłowej O.4s.PBP.SI.OBTSZ
23/24L - Podstawy biotechnologii przemysłowej O.2s.PBP.SI.OBTSZ
23/24L - Podstawy biotechnologii przemysłowej O.4s.PBP.SI.OBTSZ
24/25Z - Technologia specjalizacyjna I H: Mikrobiologia przemysłów fermentacyjnych T.1s.TSP1.NM.TTZHZ.T
Prowadzone przedmioty
07/08L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
08/09Z - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKN1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
08/09L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
09/10Z - Mikrobiologia T.KTF.MIKBT.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKN1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Mikrobiologia techniczna T.KTF.TSP01.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKN1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKSC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Mikrobiologia techniczna T.KTF.TSP01.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKN1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKRO.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Mikrobiologia techniczna T.KTF.TSP01.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKN1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKRO.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
12/13L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Mikrobiologia techniczna T.KTF.TSP01.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14Z - Elektyw kierunkowy II: Diagnostyka mikrobiologiczna żywności T.KTF.09EK1.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Atomic Absorption Spectrometry in Food E.2.ASF.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa B.F3.BAP.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Elektyw 1: Podstawy bioprocesów w przemysle spożywczym T.KTF.09L11.SI.TTZIX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw 3: Biotransformacja, bioremediacja i bioindykacja T.KTF.09L32.SI.TTZIX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.KTF.09E22.SM.TTZTF:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKRO.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
13/14L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Mikrobiologia techniczna T.KTF.TSP01.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15Z - Diagnostyka szczepów przemysłowych drożdży B.F2.DID.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Mikrobiologia przemysłowa B.5s.MIP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
14/15L - Elektyw 1: Podstawy bioprocesów w przemysle spożywczym T.KTF.09L11.SI.TTZIX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15L - Elektyw 3: Biotechnologiczne metody przetwarzania odpadów T.KTF.09L31.SI.TTZIX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKRO.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
14/15L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Mikrobiologia techniczna T.KTF.TSP01.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKN1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw 1: Podstawy biotechnologii przemysłowej T.KTF.09L12.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Mikrobiologia techniczna T.1s.TSP1.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw 1: Podstawy biotechnologii przemysłowej T.F4.1EL2.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
16/17L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTF.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Mikrobiologia techniczna T.1s.TSP1.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Przetwórstwo produktów ekologicznych, produkty tradycyjne i regionalne R.2s.PPE.SP.EKO.OUR:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw 1: Podstawy bioprocesów w przemyśle spożywczym T.F4.1EL1.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTF.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Mikrobiologia techniczna T.1s.TSP1.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTF.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20L - Elektyw 1: Podstawy bioprocesów w przemyśle spożywczym T.F4.1EL1.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20L - Podstawy biotechnologii przemysłowej B.4s.PBP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
20/21L - Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Podstawy biotechnologii przemysłowej O.4s.PBP.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I N: Mikrobiologia przemysłów fermentacyjnych T.1s.TSP1.SM.TTZNZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Elektyw kierunkowy II: Diagnostyka mikrobiologiczna żywności T.F2.EK2h.SM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna I H: Mikrobiologia przemysłów fermentacyjnych T.1s.TSP1.NM.TTZHZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 1 N: Diagnostyka mikrobiologiczna T.F3.ES15.SM.TTZNZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Podstawy biotechnologii przemysłowej O.4s.PBP.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna I N: Mikrobiologia przemysłów fermentacyjnych T.1s.TSP1.SM.TTZNZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Podstawy biotechnologii przemysłowej O.4s.PBP.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw kierunkowy II: Diagnostyka mikrobiologiczna żywności T.F2.EK2k.NM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24L - Podstawy biotechnologii przemysłowej O.2s.PBP.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
23/24L - Podstawy biotechnologii przemysłowej O.4s.PBP.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)