![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr inż.
Ireneusz Maciejaszek
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T
17/18L - Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.EL22.SM.TTDDX.T
17/18L - Elektyw IX: Przechowalnictwo T.F6.EL91.SI.TTWTX.T
17/18L - Elektyw VII: Towaroznawstwo produktów mrożonych T.F6.EL71.SI.TTWTX.T
18/19Z - Elektyw II: Wykorzystanie niskich temperatur w procesach technologicznych T.F3.EL21.SI.TBSBY.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T
18/19L - Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.EL22.SM.TTDDX.T
19/20Z - Elektyw II: Wykorzystanie niskich temperatur w procesach technologicznych T.F3.EL21.SI.TBSBY.T
19/20Z - Elektyw kierunkowy 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.3EK1.NM.TTDDY.T
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T
20/21Z - Elektyw 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.3ELa.NM.TTDXZ.T
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 F: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZFZ.T
20/21Z - Elektyw VI: Technologia koncentratów spożywczych T.F5.EL61.SI.TBSBY.T
20/21Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T
20/21Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL82.NI.TTZTX.T
20/21Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T
20/21Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZCX.T
20/21L - Elektyw 4: Przechowalnictwo żywności T.F3.4ELa.SM.TTDXZ.T
Prowadzone przedmioty
09/10L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09EK4.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12)
09/10Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F5.EL72.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.F5.EL81.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw IV: Technologia koncentratów spożywczych i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E42.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09E72.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Przechowalnictwo żywności T.F3.EL21.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw V: Zastosowanie niskich temperatur w przechowalnictwie żywności i przetwórstwie ryb T.F6.EL51.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
11/12L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
10/11L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09NTM.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
11/12Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
11/12Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13)
08/09L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15L - Elektyw VII: Chłodnicze zabezpieczanie żywności T.CHK.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.CHK.09E41.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E71.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Elektyw VII: Chłodnicze zabezpieczanie żywności T.CHK.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09EK2.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09NTM.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09EK4.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw VIII - Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.9SKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6)
14/15Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12), Ćwiczenia (grupa 13), Ćwiczenia (grupa 14), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw VII: Towaroznawstwo produktów mrożonych T.CHK.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.CHK.09E41.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09E72.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw kierunkowy 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.3EK1.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw II: Wykorzystanie niskich temperatur w procesach technologicznych T.F3.EL21.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw VI: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL62.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F5.EL71.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F7.EL71.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.2s.TSP3.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw II: Wykorzystanie niskich temperatur w procesach technologicznych T.F3.EL21.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F5.EL71.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F7.EL71.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
18/19Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
18/19Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw VII: Chłodnicze zabezpieczanie żywności T.CHK.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09EK1.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
18/19L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.EL22.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw IV: Technologia koncentratów spożywczych i przechowalnictwo żywności T.F6.EL42.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.EL22.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.F6.EL41.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw VII: Towaroznawstwo produktów mrożonych T.F6.EL71.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych T.CHK.09E03.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.F2.EK1e.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw 4: Przechowalnictwo żywności T.F3.4ELa.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.F6.EL41.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw kierunkowy VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12), Ćwiczenia (grupa 13)
20/21Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 F: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.3ELa.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VI: Technologia koncentratów spożywczych T.F5.EL61.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL82.NI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Wykład (grupa 1)