![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr inż.
Ireneusz Maciejaszek
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
08/09L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX
09/10L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX
09/10L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX
10/11Z - Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX
10/11Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX
10/11Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX
10/11L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX
10/11L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09NTM.SI.TTZBX
11/12Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX
11/12Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX
11/12Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC
11/12L - Elektyw IX: Przechowalnictwo T.CHK.09E05.SI.TTWTX
11/12L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX
12/13Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC
12/13L - Elektyw IX: Przechowalnictwo T.CHK.09E05.SI.TTWTX
12/13L - Elektyw VII: Chłodnicze zabezpieczanie żywności T.CHK.09E02.SI.TTWTX
12/13L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX
13/14Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX
13/14Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC
13/14L - Elektyw IX: Przechowalnictwo T.CHK.09E05.SI.TTWTX
13/14L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX
13/14L - Elektyw VII: Chłodnicze zabezpieczanie żywności T.CHK.09E02.SI.TTWTX
13/14L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX
13/14L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OTZYW.SI.TTZIX
14/15Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC
14/15L - Elektyw IX: Przechowalnictwo T.CHK.09E05.SI.TTWTX
14/15L - Elektyw VII: Chłodnicze zabezpieczanie żywności T.CHK.09E02.SI.TTWTX
15/16Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC
15/16L - Elektyw IX: Przechowalnictwo T.CHK.09E05.SI.TTWTX
15/16L - Elektyw VII: Towaroznawstwo produktów mrożonych T.CHK.09E01.SI.TTWTX
16/17Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.F2.EK1e.SM.TTZXX.T
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T
16/17L - Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Przechowalnictwo żywności T.F3.EL21.SM.TTDDX.T
16/17L - Elektyw IV: Technologia koncentratów spożywczych i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E42.SI.TTZIX
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T
17/18L - Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.EL22.SM.TTDDX.T
17/18L - Elektyw IX: Przechowalnictwo T.F6.EL91.SI.TTWTX.T
17/18L - Elektyw VII: Towaroznawstwo produktów mrożonych T.F6.EL71.SI.TTWTX.T
18/19Z - Elektyw II: Wykorzystanie niskich temperatur w procesach technologicznych T.F3.EL21.SI.TBSBY.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T
18/19L - Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.EL22.SM.TTDDX.T
19/20Z - Elektyw II: Wykorzystanie niskich temperatur w procesach technologicznych T.F3.EL21.SI.TBSBY.T
19/20Z - Elektyw kierunkowy 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.3EK1.NM.TTDDY.T
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T
20/21Z - Elektyw 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.3ELa.NM.TTDXZ.T
20/21Z - Elektyw VI: Technologia koncentratów spożywczych T.F5.EL61.SI.TBSBY.T
20/21Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL82.NI.TTZTX.T
20/21Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T
20/21Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTZCX.T
20/21Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZCX.T
20/21Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 F: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZFZ.T
20/21L - Elektyw 4: Przechowalnictwo żywności T.F3.4ELa.SM.TTDXZ.T
21/22Z - Elektyw 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Przechowalnictwo żywności T.F3.3ELb.NM.TTDXZ.T
21/22Z - Elektyw VI: Technologia koncentratów spożywczych T.F5.EL61.SI.TBSBZ.T
21/22Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T
21/22Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTZCX.T
21/22Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 F: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZFZ.T
21/22L - Elektyw 4: Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.4ELb.SM.TTDXZ.T
22/23Z - Elektyw 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Przechowalnictwo żywności T.F3.3ELb.NM.TTDXZ.T
22/23Z - Elektyw VI: Technologia koncentratów spożywczych T.F5.EL61.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL82.NI.TTZTZ.T
22/23Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTZTZ.T
22/23Z - Elektyw VIII: Wybrane technologie koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZCZ.T
22/23L - Elektyw 4: Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.4ELb.SM.TTDXZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09NTM.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
11/12Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
11/12Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13)
11/12L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
11/12L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
12/13Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw kierunkowy VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12), Ćwiczenia (grupa 13)
12/13L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09EK1.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw VII: Chłodnicze zabezpieczanie żywności T.CHK.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09EK4.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12)
13/14L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14L - Elektyw VII: Chłodnicze zabezpieczanie żywności T.CHK.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09EK2.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09NTM.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Elektyw VIII - Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.9SKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6)
14/15Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09EK4.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12), Ćwiczenia (grupa 13), Ćwiczenia (grupa 14), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.CHK.09E41.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E71.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Elektyw VII: Chłodnicze zabezpieczanie żywności T.CHK.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych T.CHK.09E03.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.CHK.09EL2.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.CHK.09E41.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw VII: Towaroznawstwo produktów mrożonych T.CHK.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09E72.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Elektyw kierunkowy I: Rośliny przyprawowe T.F2.EK1e.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Przechowalnictwo żywności T.F3.EL21.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw IV: Technologia koncentratów spożywczych i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E42.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Elektyw V: Zastosowanie niskich temperatur w przechowalnictwie żywności i przetwórstwie ryb T.F6.EL51.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09E72.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18Z - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F5.EL72.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.F5.EL81.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.EL22.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.F6.EL41.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw VII: Towaroznawstwo produktów mrożonych T.F6.EL71.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw II: Wykorzystanie niskich temperatur w procesach technologicznych T.F3.EL21.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F5.EL71.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F7.EL71.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
18/19Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.2s.TSP3.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.EL22.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw IV: Technologia koncentratów spożywczych i przechowalnictwo żywności T.F6.EL42.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Elektyw II: Wykorzystanie niskich temperatur w procesach technologicznych T.F3.EL21.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw VI: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL62.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F5.EL71.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F7.EL71.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20Z - Elektyw kierunkowy 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.3EK1.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21Z - Elektyw 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.3ELa.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VI: Technologia koncentratów spożywczych T.F5.EL61.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL82.NI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 F: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw 4: Przechowalnictwo żywności T.F3.4ELa.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.F6.EL41.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Elektyw 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Przechowalnictwo żywności T.F3.3ELb.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw II: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo żywności T.F5.EL22.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Elektyw VI: Technologia koncentratów spożywczych T.F5.EL61.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 F: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.F2.ES31.SM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - New trends in food processing and preservation technology E.1.NTFPT.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Nowe trendy w przetwórstwie i przechowalnictwie żywności T.1s.NTPZ.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
21/22L - New trends in food processing and preservation technology E.2.NTFPT.SC.ECTIE.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Przechowalnictwo żywności T.F3.3ELb.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw VI: Technologia koncentratów spożywczych T.F5.EL61.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw VIII: Wybrane technologie koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - New trends in food processing and preservation technology E.1.NTFPT.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)