adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr inż.
Radosława Skoczeń-Słupska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
godziny konsultacji:
uzgodnione mailowo
poniedziałek: 14-15
wtorek 12-13
środa 14-15
piątek 12-13
Koordynowane przedmioty
20/21Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU11.SI.TTZXZ.T
20/21Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU12.SI.TTDDZ.T
20/21L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU21.SI.TTZXZ.T
20/21L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU24.SI.TTDDZ.T
20/21L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU25.NI.TTZTZ.T
21/22Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU11.SI.TTZXZ.T
21/22Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU12.SI.TTDDZ.T
21/22L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU21.SI.TTZXZ.T
21/22L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU24.SI.TTDDZ.T
21/22L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU25.NI.TTZTZ.T
22/23Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.NI.TTZXZ.T
22/23Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU12.SI.TTZXZ.T
22/23L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL91.SI.TTZTZ.T
22/23L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F2.HU22.SI.TTZXZ.T
23/24Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.NI.TTZXZ.T
23/24Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU12.SI.TTZXZ.T
23/24Z - Elektyw humanistyczny: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HUM4.SI.TGCXZ.T
23/24L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi klienta T.F6.EL92.SI.TTZTZ.T
24/25Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.NI.TTZXZ.T
24/25Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.SI.TTDDZ.T
24/25Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU12.SI.TTZXZ.T
24/25Z - Elektyw humanistyczny: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HUM2.NI.TGCXZ.T
24/25L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami kalkulacji cen T.F6.EL93.SI.TTZTZ.T
24/25L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F2.HU21.SI.TTDDZ.T
24/25L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F2.HU22.SI.TTZXZ.T
Prowadzone przedmioty
19/20Z - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F5.0EL1.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F5.EL92.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL92.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
19/20L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F5.0EL1.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F5.EL92.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU11.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU12.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU21.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU24.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU25.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
20/21L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Wyposażenie techniczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
21/22Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU11.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU12.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja żywienia dietetycznego - aspekty żywieniowe, technologiczne i higieniczne T.F2.EK32.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F6.0EL1.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi klienta T.F6.EL92.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU21.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU24.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU25.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Projektowanie technologiczne w gastronomii T.6s.PTWG.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Wyposażenie techniczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.NI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU12.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja żywienia dietetycznego - aspekty żywieniowe, technologiczne i higieniczne T.F2.EK32.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F6.0EL1.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL91.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F2.HU22.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych w zakładach żywienia zbiorowego typu zamkniętego T.F2.EK33.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23L - Projektowanie technologiczne w gastronomii T.6s.PTWG.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
22/23L - Specialization technology II Z: Modern technologies in fruit and vegetable processing T.F1a.T23.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Wyposażenie techniczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.NI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU12.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw humanistyczny: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HUM4.SI.TGCXZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja produkcji w cateringach dietetycznych T.F2.EK33.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Elektyw kierunkowy IV: Tradycja i nowoczesność w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK4.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F6.0EL1.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Elektyw A: Polskie potrawy tradycyjne i regionalne T.F2.ELA6.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi klienta T.F6.EL92.SI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja produkcji w cateringach dietetycznych T.F2.EK34.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
23/24L - Projektowanie technologiczne w gastronomii T.6s.PTWG.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
23/24L - Wyposażenie techniczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Wyposażenie technologiczne w gastronomii T.2s.WTWG.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Wyposażenie technologiczne w gastronomii T.2s.WTWG.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
24/25Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen T.F5.EL92.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
24/25Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.NI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
24/25Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU11.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
24/25Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HU12.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
24/25Z - Elektyw humanistyczny: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F1.HUM2.NI.TGCXZ.T:
Wykład (grupa 1)
24/25Z - Grafika i carving w owocach i warzywach T.3s.GCOW.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Grafika i carving w owocach i warzywach T.3s.GCOW.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25L - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F6.0EL1.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
24/25L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami kalkulacji cen T.F6.EL93.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
24/25L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F4.EL92.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
24/25L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty T.F2.HU22.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
24/25L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
24/25L - Technologia produkcji potraw z warzyw, owoców i grzybów T.4s.TPPW.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25L - Technologia produkcji potraw z warzyw, owoców i grzybów T.4s.TPPW.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25L - Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
24/25L - Wyposażenie techniczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
24/25L - Wyposażenie technologiczne w gastronomii T.2s.WTWG.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)