![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr inż.
Radosława Skoczeń-Słupska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
godziny konsultacji:
uzgodnione mailowo
poniedziałek: 14-15
wtorek 12-13
środa 14-15
piątek 12-13
Koordynowane przedmioty
20/21Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU11.SI.TTZXZ.T
20/21Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU12.SI.TTDDZ.T
20/21L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU21.SI.TTZXZ.T
20/21L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU24.SI.TTDDZ.T
20/21L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU25.NI.TTZTZ.T
21/22Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU11.SI.TTZXZ.T
21/22Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU12.SI.TTDDZ.T
21/22L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU21.SI.TTZXZ.T
21/22L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU24.SI.TTDDZ.T
21/22L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU25.NI.TTZTZ.T
Prowadzone przedmioty
19/20Z - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F5.0EL1.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F5.EL92.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL92.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
19/20L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F5.0EL1.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F5.EL92.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU11.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU12.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU21.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU24.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU25.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
20/21L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Wyposażenie techniczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
21/22Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU11.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw humanistyczny 1: Efektywne metody uczenia się T.F1.HU12.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja żywienia dietetycznego - aspekty żywieniowe, technologiczne i higieniczne T.F2.EK32.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F6.0EL1.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi klienta T.F6.EL92.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU21.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU24.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU25.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Projektowanie technologiczne w gastronomii T.6s.PTWG.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
21/22L - Wyposażenie techniczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja żywienia dietetycznego - aspekty żywieniowe, technologiczne i higieniczne T.F2.EK32.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F6.0EL1.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Projektowanie technologiczne w gastronomii T.6s.PTWG.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)