profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr
Robert Socha
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje zdalne
Piątek 12.00-14.00
Koordynowane przedmioty
08/09Z - Pracownia magisterska T.AOZ.P021A.NM.TTZTA
10/11Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki biologicznie czynne w żywności T.AOZ.09E12.SM.TTZTA
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZYW.SI.TTZDX
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki bioaktywne w żywności - korzyści i zagrożenia T.AOZ.09E11.NM.TTZTA
12/13Z - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.AOZ.SMJ03.NM.TTZTA
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki bioaktywne w żywności - korzyści i zagrożenia T.AOZ.09E11.SM.TTZTA
12/13L - Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZCX
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki bioaktywne w żywności - korzyści i zagrożenia T.AOZ.09E11.NM.TTZTA
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki biologicznie czynne w żywności T.AOZ.09E12.SM.TTZTA
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki bioaktywne w żywności - korzyści i zagrożenia T.AOZ.09E11.NM.TTZTA
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki bioaktywne w żywności - korzyści i zagrożenia T.AOZ.09E11.SM.TTZTA
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki bioaktywne w żywności - korzyści i zagrożenia T.AOZ.09E11.NM.TTZTA
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki biologicznie czynne w żywności T.AOZ.09E12.SM.TTZTA
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki biologiczne czynne w żywności T.F3.ES22.NM.TTZTA.T
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki biologiczne czynne w żywności T.F3.ES12.SM.TTZTA.T
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES21.NM.TTZTA.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki biologiczne czynne w żywności T.F3.ES12.SM.TTZTA.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES21.NM.TTZTA.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES11.SM.TTZTA.T
19/20Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZOX.T
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki biologiczne czynne w żywności T.F3.ES22.NM.TTZTA.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES11.SM.TTZTA.T
20/21Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TBSBZ.T
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny II A: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES21.NM.TTZAZ.T
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 1 D: Związki biologiczne czynne w żywności T.F3.ES12.SM.TTZDZ.T
21/22Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TBSBZ.T
21/22Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny II A: Związki biologiczne czynne w żywności T.F3.ES22.NM.TTZAZ.T
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 1 D: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES11.SM.TTZDZ.T
22/23Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCZ.T
22/23Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny II A: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES21.NM.TTZAZ.T
22/23L - Elektyw specjalizacyjny 1 D: Związki biologiczne czynne w żywności T.F3.ES12.SM.TTZDZ.T
23/24Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCZ.T
23/24Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T
23/24Z - Elektyw specjalizacyjny II A: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES21.NM.TTZAZ.T
23/24L - Elektyw specjalizacyjny 1 D: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES11.SM.TTZDZ.T
24/25Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCZ.T
24/25Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T
24/25Z - Elektyw specjalizacyjny II A: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES21.NM.TTZAZ.T
24/25L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki biologicznie czynne w żywności T.AOZ.09E12.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Antyoksydanty w żywności B.F6.AWZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki biologicznie czynne w żywności T.AOZ.09E12.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZYW.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II - Nowoczesne techniki w analizie żywności T.AOZ.9S03A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Antyoksydanty w żywności B.F6.AWZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZYW.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki bioaktywne w żywności - korzyści i zagrożenia T.AOZ.09E11.NM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki bioaktywne w żywności - korzyści i zagrożenia T.AOZ.09E11.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14Z - Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki bioaktywne w żywności - korzyści i zagrożenia T.AOZ.09E11.NM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki biologicznie czynne w żywności T.AOZ.09E12.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15Z - Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
14/15Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki bioaktywne w żywności - korzyści i zagrożenia T.AOZ.09E11.NM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki bioaktywne w żywności - korzyści i zagrożenia T.AOZ.09E11.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1)
15/16Z - Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki bioaktywne w żywności - korzyści i zagrożenia T.AOZ.09E11.NM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki biologicznie czynne w żywności T.AOZ.09E12.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.AOZ.SDIPM.SM.TTZTA:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki biologiczne czynne w żywności T.F3.ES22.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki biologiczne czynne w żywności T.F3.ES12.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES21.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki biologiczne czynne w żywności T.F3.ES12.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Nowoczesne techniki badania jakości żywności T.2s.NTBZ.SP.TJSGY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES21.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES11.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny II: Związki biologiczne czynne w żywności T.F3.ES22.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES11.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny II A: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES21.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 1 D: Związki biologiczne czynne w żywności T.F3.ES12.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny II A: Związki biologiczne czynne w żywności T.F3.ES22.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 1 D: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES11.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny II A: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES21.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw specjalizacyjny 1 D: Związki biologiczne czynne w żywności T.F3.ES12.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw specjalizacyjny II A: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES21.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Chemia żywności T.2s.CHZY.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24L - Elektyw specjalizacyjny 1 D: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES11.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
24/25Z - Elektyw specjalizacyjny II A: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES21.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
24/25Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
24/25L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)