profesor w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
prof. dr hab. inż.
Krzysztof Surówka
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
WTOREK 11:30-13:30*
* w przypadku mojej nieobecności proszę o kontakt mailowy z wpisaniem w temacie e-maila wyrazu: Konsultacje.
Koordynowane przedmioty
07/08L - Inżynieria produkcji gastronomicznej A.CHK.IPGXX.NM.AZPXX
07/08L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
07/08L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZZ.NI.TTZTX
08/09Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX
08/09Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
08/09L - Inżynieria produkcji gastronomicznej A.CHK.IPGXX.NM.AZPXX
08/09L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
08/09L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
08/09L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZZ.NI.TTZTX
09/10Z - Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych T.CHK.AIIPP.SI.TTWTX
09/10Z - Elektyw kierunkowy VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.9SPKS.NI.TTZTX
09/10Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX
09/10Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
09/10Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.CHK.PPDIN.SI.TTZXX
09/10Z - Seminarium T.CHK.SMINZ.SI.TTZXX
09/10L - Inżynieria produkcji gastronomicznej A.CHK.IPGXX.NM.AZPXX
09/10L - Inżynieria produkcji gastronomicznej A.CHK.IPGXX.SM.AZPLX
09/10L - Konwersatorium T.CHK.KON01.SM.TTZTC
09/10L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
09/10L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
09/10L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZZ.NI.TTZTX
09/10L - Seminarium T.BTZ.SEM01.SM.TTZTB
09/10L - Seminarium T.CHK.SEM01.SM.TTZTC
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.CHK.TSP01.SM.TTZTC
10/11Z - Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych T.CHK.AIIPP.SI.TTWTX
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC
10/11Z - Konwersatorium T.CHK.KON02.SM.TTZTC
10/11Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX
10/11Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX
10/11Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
10/11Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.CHK.PPDIN.SI.TTZXX
10/11Z - Seminarium T.CHK.SEM02.SM.TTZTC
10/11Z - Seminarium T.CHK.SMINZ.SI.TTZXX
10/11L - Elektyw IX: Przechowalnictwo T.CHK.09E05.SI.TTWTX
10/11L - Elektyw X: Przetwórstwo ryb T.CHK.09PRY.SI.TTZBX
10/11L - Konwersatorium T.CHK.KON01.SM.TTZTC
10/11L - Konwersatorium T.CHK.KON03.SM.TTZTC
10/11L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
10/11L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
10/11L - Pracownia magisterska T.CHK.PRMC2.SM.TTZTC
10/11L - Przygotowanie pracy dyplomowej T.CHK.PPDIN.SI.TTZXX
10/11L - Seminarium T.CHK.SEM01.SM.TTZTC
10/11L - Seminarium T.CHK.SEM03.SM.TTZTC
10/11L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.CHK.SMJ03.SM.TTZTC
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.CHK.TSP01.SM.TTZTC
11/12Z - Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych T.CHK.AIIPP.SI.TTWTX
11/12Z - Metody badań eksperymentalnych T.CHK.PRO02.SM.TTZTC
11/12Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX
11/12Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX
11/12Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
11/12Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.CHK.PPDIN.SI.TTWTX
11/12Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.CHK.PPDIN.SI.TTZXX
11/12Z - Seminarium T.CHK.SEM02.SM.TTZTC
11/12Z - Seminarium T.CHK.SMINZ.SI.TTZXX
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.CHK.PRO01.SM.TTZTC
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.CHK.PRO03.SM.TTZTC
11/12L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
11/12L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTZDX
11/12L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.CHK.PRAC3.SM.TTZTC
11/12L - Seminarium T.CHK.SEM01.SM.TTZTC
11/12L - Seminarium T.CHK.SEM03.SM.TTZTC
11/12L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.CHK.SMJ03.SM.TTZTC
12/13Z - Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych T.CHK.AIIPP.SI.TTWTX
12/13Z - Metody badań eksperymentalnych T.CHK.PRO02.SM.TTZTC
12/13Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX
12/13Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX
12/13Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
12/13Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.CHK.PPDIN.SI.TTZXX
12/13Z - Seminarium T.CHK.SEM02.SM.TTZTC
12/13Z - Seminarium T.CHK.SMINZ.SI.TTZXX
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.CHK.09E22.SM.TTZTC
12/13L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX
12/13L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
12/13L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTZDX
12/13L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRDYP.SM.TTZTX
12/13L - Seminarium T.CHK.SEM01.SM.TTZTC
12/13L - Seminarium T.CHK.SEM03.SM.TTZTC
12/13L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.CHK.SMJ03.SM.TTZTC
13/14Z - Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych T.CHK.AIIPP.SI.TTWTX
13/14Z - Metody badań eksperymentalnych T.CHK.PRO02.SM.TTZTC
13/14Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX
13/14Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX
13/14Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
13/14Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.CHK.PPDIN.SI.TTZXX
13/14Z - Seminarium T.CHK.SEM02.SM.TTZTC
13/14Z - Seminarium T.CHK.SMINZ.SI.TTZXX
13/14Z - Seminarium Doktoranckie D.1s.SEMD.SD.DTXY.TZ
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.CHK.09E22.SM.TTZTC
13/14L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
13/14L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.CHK.PRAC3.SM.TTZTC
13/14L - Seminarium T.CHK.SEM01.SM.TTZTC
13/14L - Seminarium T.CHK.SEM03.SM.TTZTC
13/14L - Seminarium Doktoranckie D.2s.SEMD.SD.DTXY.TZ
13/14L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.CHK.SMJ03.SM.TTZTC
14/15Z - Metody badań eksperymentalnych T.CHK.PRO02.SM.TTZTC
14/15Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX
14/15Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX
14/15Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
14/15Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.CHK.PPDIN.SI.TTZXX
14/15Z - Seminarium T.CHK.SEM02.SM.TTZTC
14/15Z - Seminarium T.CHK.SMINZ.SI.TTZXX
14/15Z - Seminarium Doktoranckie D.1s.SEMD.SD.DTXY.TZ
14/15Z - Seminarium Doktoranckie D.3s.SEMD.SD.DTXY.TZ
14/15L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
14/15L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.CHK.PRAC3.SM.TTZTC
14/15L - Seminarium T.CHK.SEM03.SM.TTZTC
14/15L - Seminarium Doktoranckie D.2s.SEMD.SD.DTXY.TZ
14/15L - Seminarium Doktoranckie D.4s.SEMD.SD.DTXY.TZ
14/15L - Seminarium specjalizacyjne I T.CHK.SESP1.SM.TTZTC
14/15L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.CHK.SMJ03.SM.TTZTC
15/16Z - Metody badań eksperymentalnych T.CHK.PRO02.SM.TTZTC
15/16Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX
15/16Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
15/16Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T
15/16Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.CHK.PPDIN.SI.TTZXX
15/16Z - Seminarium T.CHK.SMINZ.SI.TTZXX
15/16Z - Seminarium Doktoranckie D.1s.SEMD.SD.DTXY.TZ
15/16Z - Seminarium Doktoranckie D.3s.SEMD.SD.DTXY.TZ
15/16Z - Seminarium specjalizacyjne II T.CHK.SESP2.SM.TTZTC
15/16L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
15/16L - Seminarium Doktoranckie D.2s.SEMD.SD.DTXY.TZ
15/16L - Seminarium Doktoranckie D.4s.SEMD.SD.DTXY.TZ
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.CHK.SDIPM.SM.TTZTC
15/16L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTC.T
15/16L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.CHK.SMJ03.SM.TTZTC
16/17Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTC.T
16/17Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T
16/17Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T
16/17Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T
16/17Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.CHK.PPDIN.SI.TTZXX
16/17Z - Seminarium T.CHK.SMINZ.SI.TTZXX
16/17Z - Seminarium Doktoranckie D.1s.SEMD.SD.DTXY.TZ
16/17Z - Seminarium Doktoranckie D.3s.SEMD.SD.DTXY.TZ
16/17Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTC.T
16/17L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T
16/17L - Seminarium Doktoranckie D.2s.SEMD.SD.DTXY.TZ
16/17L - Seminarium Doktoranckie D.4s.SEMD.SD.DTXY.TZ
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T
16/17L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTC.T
17/18Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTC.T
17/18Z - Nowe trendy w przetwórstwie i przechowalnictwie żywności T.1s.NTPZ.SP.TZCDY.T
17/18Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T
17/18Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T
17/18Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T
17/18Z - Seminarium Doktoranckie D.1s.SEMD.SD.DTXY.TZ
17/18Z - Seminarium Doktoranckie D.3s.SEMD.SD.DTXY.TZ
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TJBJY.T
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.CHK.SDIPI.SI.TTZXX
17/18Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTC.T
17/18L - Metodologia oceny trwałości żywności T.2s.MOTZ.SP.TJSGY.T
17/18L - Nowoczesne techniki badania jakości żywności T.2s.NTBZ.SP.TJSGY.T
17/18L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T
17/18L - Seminarium Doktoranckie D.2s.SEMD.SD.DTXY.TZ
17/18L - Seminarium Doktoranckie D.4s.SEMD.SD.DTXY.TZ
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.CHK.SDIPI.SI.TTZXX
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T
17/18L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTC.T
18/19Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T
18/19Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTC.T
18/19Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T
18/19Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T
18/19Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T
18/19Z - Seminarium Doktoranckie D.1s.SEMD.SD.DTXY.TZ
18/19Z - Seminarium Doktoranckie D.3s.SEMD.SD.DTXY.TZ
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TJBJY.T
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TTDDX.T
18/19Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTC.T
18/19L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TBSBY.T
18/19L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T
18/19L - Seminarium Doktoranckie D.2s.SEMD.SD.DTXY.TZ
18/19L - Seminarium Doktoranckie D.4s.SEMD.SD.DTXY.TZ
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T
18/19L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTC.T
19/20Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTC.T
19/20Z - New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TTZYY.T
19/20Z - Nowe trendy w przetwórstwie i przechowalnictwie żywności T.1s.NTPZ.SP.TZCDY.T
19/20Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T
19/20Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T
19/20Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T
19/20Z - Seminarium Doktoranckie D.3s.SEMD.SD.DTXY.TZ
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TJBJY.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TTZXX.T
19/20Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTC.T
19/20L - Metody badań eksperymentalnych 1 F T.1s.MBE1.SM.TTZFZ.T
19/20L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TBSBY.T
19/20L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T
19/20L - Seminarium Doktoranckie D.4s.SEMD.SD.DTXY.TZ
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T
19/20L - Seminarium specjalizacyjne 1 F T.1s.SSP1.SM.TTZFZ.T
20/21Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T
20/21Z - Metody badań eksperymentalnych 2 F T.2s.MBE2.SM.TTZFZ.T
20/21Z - New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T
20/21Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T
20/21Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TJBJY.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TTZXX.T
20/21Z - Seminarium specjalizacyjne 2 F T.2s.SSP2.SM.TTZFZ.T
20/21L - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T
20/21L - Metody badań eksperymentalnych 1 F T.1s.MBE1.SM.TTZFZ.T
20/21L - Metody badań eksperymentalnych 3 F T.3s.MBE3.SM.TTZFZ.T
20/21L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T
20/21L - Praca magisterska F T.3s.PMGR.SM.TTZFZ.T
20/21L - SEMINARIUM DOKT-TECHOLOGIA ZYWNOŚCI I ŻYWIENIA D.SEMTZZ.SZ.DXXXX
20/21L - Seminarium dyplomowe F T.3s.SEMD.SM.TTZFZ.T
20/21L - Seminarium specjalizacyjne 1 F T.1s.SSP1.SM.TTZFZ.T
21/22Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T
21/22Z - Metody badań eksperymentalnych 2 F T.2s.MBE2.SM.TTZFZ.T
21/22Z - New trends in food processing and preservation technology E.1.NTFPT.SC.ECTIE.T
21/22Z - Nowe trendy w przetwórstwie i przechowalnictwie żywności T.1s.NTPZ.SP.TZCDY.T
21/22Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T
21/22Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TJBJY.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TTDDX.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TTZXX.T
21/22Z - Seminarium specjalizacyjne 2 F T.2s.SSP2.SM.TTZFZ.T
21/22L - Metody badań eksperymentalnych 3 F T.3s.MBE3.SM.TTZFZ.T
21/22L - New trends in food processing and preservation technology E.2.NTFPT.SC.ECTIE.T
21/22L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T
21/22L - Praca magisterska F T.3s.PMGR.SM.TTZFZ.T
21/22L - Seminarium dyplomowe F T.3s.SEMD.SM.TTZFZ.T
22/23Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T
22/23Z - New trends in food processing and preservation technology E.1.NTFPT.SC.ECTIE.T
22/23Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T
22/23Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T
22/23Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDb.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDb.SI.TTZXZ.T
22/23L - General Food Technology E.2.GEFTE.SC.ECTIE.T
22/23L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T
23/24Z - General Food Technology T.1sa.GFTE.SI.TTERA
23/24Z - New trends in food processing and preservation technology T.1sa.NTPT.SI.TTERA
23/24Z - New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T
23/24Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T
23/24Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T
23/24Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZJZ.T
23/24Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDb.SI.TTZXZ.T
23/24L - General food technology T.2sa.GFTE.SI.TTERA
23/24L - New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTPT.SI.TTERA
23/24L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T
24/25Z - New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T
24/25Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T
24/25Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T
24/25Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZJZ.T
24/25Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDb.SI.TTZXZ.T
24/25L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09L - Inżynieria produkcji gastronomicznej A.CHK.IPGXX.NM.AZPXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych T.CHK.AIIPP.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
09/10Z - Elektyw kierunkowy VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.9SPKS.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09PKS.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw X: Przetwórstwo żywności pochodzenia morskiego T.CHK.09PMO.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.CHK.TSP01.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Linie technologiczne w zakładach przemysłu spożywczego T.CHK.09E31.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.CHK.TSP03.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.CHK.TSP01.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.CHK.09E22.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.CHK.09E22.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.CHK.SDIPM.SM.TTZTC:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
17/18Z - Nowe trendy w przetwórstwie i przechowalnictwie żywności T.1s.NTPZ.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.CHK.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Metodologia oceny trwałości żywności T.2s.MOTZ.SP.TJSGY.T:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Nowoczesne techniki badania jakości żywności T.2s.NTBZ.SP.TJSGY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20Z - New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TTZYY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Nowe trendy w przetwórstwie i przechowalnictwie żywności T.1s.NTPZ.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21Z - New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
21/22Z - New trends in food processing and preservation technology E.1.NTFPT.SC.ECTIE.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Nowe trendy w przetwórstwie i przechowalnictwie żywności T.1s.NTPZ.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
21/22L - New trends in food processing and preservation technology E.2.NTFPT.SC.ECTIE.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - New trends in food processing and preservation technology E.1.NTFPT.SC.ECTIE.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - New trends in food processing and preservation technology T.1sa.NTPT.SI.TTERA:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTPT.SI.TTERA:
Wykład (grupa 1)
24/25Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)