profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr hab. inż.
Dorota Najgebauer-Lejko
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje stacjonarne (pok. 0.94):
Poniedziałek 12-13
Środa 13-14
W cel ustalenia indywidualnych konsultacji (stacjonarnie lub on-line) w innym terminie proszę o kontakt mailowy lub przez aplikację MS Teams.
Zainteresowania
produkty mleczne, probiotyki, wegańskie alternatywy produktów mlecznych
Koordynowane przedmioty
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.PPZ.09E15.SM.TTZTL
12/13L - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo mleka i produktów mleczarskich T.PPZ.9K02L.SI.TTZBX
12/13L - Elektyw III: Towaroznawstwo produktów mleczarskich T.PPZ.9LTPM.SI.TTWTX
13/14Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ.09E21.SM.TTZTL
13/14L - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZBX
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny II: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.PPZ.09E28.NM.TTZTS
14/15L - Elektyw kierunkowy II: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.PPZ.09EK4.NM.TTZXX
15/16L - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo mleka i produktów mleczarskich T.PPZ.9K02L.SI.TTZBX
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.PPZ.09E15.SM.TTZTL
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.F3.ES11.SM.TTZTL.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.F3.ES11.SM.TTZTL.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.F3.ES11.SM.TTZTL.T
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 1 J: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.F3.ES11.SM.TTZJZ.T
20/21L - Elektyw specjalizacyjny I C: Regionalne produkty mleczarskie T.F2.ES12.NM.TTZCZ.T
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny II C: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.F3.ES21.NM.TTZCZ.T
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 1 P: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.F3.ES13.SM.TTZPZ.T
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny 3 J: Regionalne produkty mleczne T.F2.ES31.SM.TTZJZ.T
22/23L - Elektyw kierunkowy I: Produkcja lodów T.F2.EK1m.NM.TTZXZ.T
22/23L - Elektyw specjalizacyjny 1 J: Fałszowanie żywności T.F3.ES12.SM.TTZJZ.T
22/23L - Elektyw specjalizacyjny 2 J: Produkcja lodów T.F3.ES22.SM.TTZJZ.T
23/24Z - Elektyw specjalizacyjny 3 P: Regionalne produkty mleczne T.F2.ES34.SM.TTZPZ.T
23/24L - Elektyw specjalizacyjny 1 P: Fałszowanie żywności T.F3.ES14.SM.TTZPZ.T
23/24L - Elektyw specjalizacyjny 2 P: Produkcja lodów T.F3.ES24.SM.TTZPZ.T
24/25Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja lodów T.F2.EK1g.SM.TTZXZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.9K02L.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.9K02L.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.PPZ.TS1ML.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo mleka i produktów mleczarskich T.PPZ.09JBM.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw III: Towaroznawstwo produktów mleczarskich T.PPZ.9LTPM.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny II: Produkcja lodów T.PPZ.09E22.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Wybrane zagadnienia w przetwórstwie mleka T.PPZ.TSP01.SM.TTZTS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy napoje i lody T.PPZ.82TTM.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
10/11Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
10/11Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZD.SI.TTZDX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.9K02L.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy II: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.PPZ.09EK4.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo mleka i produktów mleczarskich T.PPZ.9K02L.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Elektyw III: Kształtowanie jakości produktów mleczarskich T.PPZ.9LJPM.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.9K02L.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Elektyw kierunkowy III: Technologia mleczarstwa T.PPZ.9K02L.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ09E21.NM.TTZTL:
Ćwiczenia (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.PPZ.TSP11.NM.TTZTL:
Ćwiczenia (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP21.NM.TTZTL:
Ćwiczenia (grupa 1)
12/13L - Biotechnologia mleczarska B.F5.BML.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo mleka i produktów mleczarskich T.PPZ.9K02L.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw III: Towaroznawstwo produktów mleczarskich T.PPZ.9LTPM.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.PPZ.09E15.SM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.PPZ.TSP31.NM.TTZTL:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14Z - Elektyw 2: Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.09E01.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.09EK2.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.9K02L.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja lodów T.PPZ.09EL7.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Elektyw kierunkowy II: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.PPZ.09EK4.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw ogólny - Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.PPZ.9KD2M.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Fałszowanie żywności T.PPZ.09E34.NM.TTZTL:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ.09E21.SM.TTZTL:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.PPZ.TSP11.NM.TTZTL:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP21.NM.TTZTL:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14L - Biotechnologia mleczarska B.F5.BML.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14L - Elektyw III: Kształtowanie jakości produktów mleczarskich T.PPZ.9LJPM.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14L - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Produkcja lodów T.PPZ.09E22.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.PPZ.TSP01.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.PPZ.TSP31.NM.TTZTL:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15Z - Elektyw III - Technologia mleczarstwa T.PPZ.9K02L.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.09E32.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.9K02L.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny II: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.PPZ.09E28.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Fałszowanie żywności T.PPZ.09E34.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ09E21.NM.TTZTL:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo mleka i produktów mleczarskich T.PPZ.9K02L.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Elektyw kierunkowy II: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.PPZ.09EK4.NM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.PPZ.TSP01.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.09E32.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.9K02L.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Produkcja lodów T.PPZ.09E32.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.HPRZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3), Ćwiczenia terenowe (grupa 4)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.PPZ.09E15.SM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Regionalne produkty mleczne T.PPZ.09E33.SM.TTZTS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.PPZ.SDIPM.SM.TTZTL:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.1s.TSP1.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Elektyw II: Technologia i higiena żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL22.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.09E32.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.9K02L.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17Z - Elektyw kierunkowy III: Technologia mleczarstwa T.PPZ.9K02L.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.HPRZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.F3.ES11.SM.TTZTL.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny II: Produkcja lodów T.F3.ES21.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19Z - Elektyw II: Technologia i higiena żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL22.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL31.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL32.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Elektyw III: Technologia mleczarstwa T.F5.EL32.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja lodów T.F2.EK1x.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Fałszowanie żywności T.F2.ES34.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Elektyw kierunkowy I: Produkcja lodów T.F2.EK1m.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.F3.ES11.SM.TTZTL.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Produkcja lodów T.F3.ES21.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.1s.TSP1.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL31.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL32.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja lodów T.F2.EK1x.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Elektyw kierunkowy II: Produkcja lodów T.F2.EK26.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Fałszowanie żywności T.F2.ES34.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.F3.ES11.SM.TTZTL.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Produkcja lodów T.F3.ES21.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T12.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw I: Fermentowane produkty mleczarskie T.F5.EL12.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja lodów T.F2.EK1g.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 J: Produkcja lodów T.F2.ES32.SM.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna I C: Mleko i koncentraty mleczne T.1s.TSP1.NM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Elektyw kierunkowy I: Produkcja lodów T.F2.EK1m.NM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 1 J: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.F3.ES11.SM.TTZJZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 J: Fałszowanie żywności T.F3.ES23.SM.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny I C: Regionalne produkty mleczarskie T.F2.ES12.NM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny II C: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.F3.ES21.NM.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny III C: Fałszowanie żywności T.F3.ES33.NM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22Z - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.1s.PTSZ.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 1 P: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.F3.ES13.SM.TTZPZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 2 P: Produkcja lodów T.F3.ES24.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22L - Technologia specjalizacyjna II J: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 2 (z zakresu dietetyki): Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego T.F3.2ELd.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny 3 J: Regionalne produkty mleczne T.F2.ES31.SM.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23L - Elektyw kierunkowy I: Produkcja lodów T.F2.EK1m.NM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw specjalizacyjny 2 J: Produkcja lodów T.F3.ES22.SM.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Specialization technology I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T14.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna I P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mleka T.1s.TSP1.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Elektyw 1: Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego T.F2.1EL3.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw specjalizacyjny 3 P: Regionalne produkty mleczne T.F2.ES34.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
23/24L - Specialization technology I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T14.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Imiona
Dorota
Nazwisko
Najgebauer-Lejko
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. prof. URK
PBN ID
1540815